Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu la spitalul Floreasca. Ultimele dezvăluiri ale medicilor

Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu la spitalul Floreasca. Ultimele dezvăluiri ale medicilor GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate 

Vești proaste vin de la Spitalul Floreasca, unde este internat cântărețul Mihai Constantinescu! Acesta se află la spital de aproape o lună de zile, după ce a ajuns de urgență, în urma unui stop cardio-respirator. Chiar dacă starea sa de sănătate părea că se îmbunătățește și fusese deconectat de la aparate, situația s-a schimbat radical.

Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate

Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur, însă recent situația a devenit din nou critică pentru el. Starea i s-a agravat și nu a mai putut respira singur, iar medicii l-au reconectat la aparate, scrie romaniatv.net. Mihai Constantinescu a fost dus la spital în stare gravă luna trecută, iar cadrele medicale spun că acesta a fost puternic afectat după ce creierul său a fost lipsit de oxigen timp de câteva zeci de minute.

În noaptea fatidică, ambulanța a ajuns la domiciliul cântărețului după mai bine de 20 de minute. Acesta se afla deja în stop cardio respirator. Ambulanțierii l-au resuscitat timp de mai multe minute, până când pacientul a avut din nou puls. Imediat, a fost trasferat la Spitalul Floreasca, unde a mai sufrit două stopuri cardiace, chiar dacă se afla sub supravegherea medicilor.

Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate 
Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, iar sotia sa asteapta un miracol. sursa foto: antena1.ro

Soția sa încă așteaptă un miracol

Soția și prietenii cântărețului se roagă de atunci pentru un miracol. La fel fac și fanii săi, care au trimis mii de mesaje de încurajare către soția cântărețului și în care spun cu mâna pe inimă că se roagă pentru sănătatea îndrăgitului interpret și pentru un miracol.

Chiar și medicii de la Spitalul Floreasca spun că doar un miracol îl mai poate salva pe Mihai Constantinescu din ghearele morții, deoarece starea sa de sănătate este foarte gravă. Aceștia îi recomand zilnic soției artistului să fie de acord cu deconectarea lui de la aparate, însă aceasta refuză.

Mai mult, Simona Secrier a căutat clinici prin străinătate care să-l accepte pe soțul ei, însă se pare că nimeni nu și-a asumat acest risc. Medicii de la Floreasca, dar și cei din străinătate spun că Mihai Constantinescu nu ar supraviețui unei călătorii cu avionul.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală s-a infectat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×