Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 44 de zile de comă. Anunțul medicilor

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/06/2019, 13:44
Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 44 de zile de comă. Anunțul medicilor
Specialiștii sunt rezervați în privința stării de sănătate a artistului Mihai Constantinescu Sursa foto: facebook.com

Cântărețul Mihai Constantinescu se află internat în spital din data de 13 mai după ce a suferit un stop cardiorespirator. După 44 de zile de comă medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea artistului și nu mai speră la o minune.

Medicii care îl tratează pe Mihai Constantinescu nu mai speră la o minune

Artistul Mihai Constantinescu este interant la Spitalul Floreasca din București după ce a fost găsit inconștient de soția sa Simona Secrier. Din păcate, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi. Specialiștii declară că sunt șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să aibă parte de o vindecare completă pentru că acesta este foarte slăbit.

Simona Secrier spune că tensiunea și pulsul artistului sunt stabile, dar medicii sunt rezervați în privința unui însănătoșiri. Specialiștii nu mai speră la o minune din cauza celor trei stopuri cardiorespiratorii care i-au lăsat creierul fără oxigen timp de mai multe minute. Medicii spun că șansele de revenire sunt de doar 3%. „Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

În cazul în care Mihai Constantinescu ar ieși din comă ar avea șanse foarte mici la o viață normală, de doar 1%. Totodată, specialiștii spun că hemoragia cerebrală este un alt element care trebuie luat în calcul. „Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a completat specialistul.

Șansele ca artistul să iasă din comă sunt de doar 3%
Medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu nu mai speră că muzicianul va ieși din comă
Sursa foto: facebook.com

Prietenii lui Mihai Constantinescu sunt alături de el și de familia sa

Adrian Daminescu a vorbit despre starea de sănătate a prietenului său Mihai Constantinescu. Artistul a fost deconectat pentru scurt timp de la aparate, dar medicii au decis reconectarea acestuia pentru că nu dădea semne de însănătoșire. „Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu, la Antena Stars.

Simona Secrier a fost impresionată de numărul mare de oameni care au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. „Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat aceasta, conform România TV.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×