Ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci. Detaliul care a fost observat de cei prezenți la înmormântare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 15:54
Ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci. Detaliul care a fost observat de cei prezenți la înmormântare GALERIE FOTO
Imagine de la înmormântarea lui Ilie Balaci

Ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci? Iată detaliul care a fost observat de cei prezenți la înmormântarea legendei fotbalului. ”Minunea Blondă” a Craiovei a încetat din viață pe data de 21 octombrie 2018, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta a fost inmormântat astăzi, 23 octombrie, la Biserica Sfântul Ilie, acolo unde colosalul și-a botezat copiii. În jurul orei 13:10, în afara lăcașului sfânt erau adunați 2.000 de oameni. La slujbă au participat doar rudele și prietenii cei mai apropiați ai omului care a ridicat nivelul fotbalului în România. La ora 13:20, străzile din jurul bisericii erau blocate, la 13:30 începând onorurile pentru cel pe care acum îl plânge întreaga țară.

Slujba s-a încheiat, iar sicriul lui Ilie Balaci a fost transportat de militari. Momentul a fost învăluit de aplauze și lacrimi. La ora 14:30, în semn de iubire și respect pentru ”minunea blondă” a Craiovei, admiratorii sportivului au aprins torțe pe treptele Universității din Craiova. În jurul ore 15, carul funebru se deplasa încet spre cimitirul unde Ilie Balaci își va face somnul de veci. Mii de oameni au fost în spatele lui pentru a-l conduce pe ultimul drum. Însă, ce detaliu bulversat s-a putut observa de către cei care i-au fost alături și în ultimul moment? Vă reamintim că Ilie Balaci s-a născut pe data de 8 septembrie, anul 1956, dar pe crucea acestuia se regăsește data de 13 septembrie, când el a fost declarat.

ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci
Crucea lui Ilie Balaci

Ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci? ”Dumnezeu l-a vrut la el”

ce scrie pe crucea lui Ilie Balaci
În imagine se află fiicele lui Ilie Balaci

Familia legendei sportului românesc este sfâșiată de durere. Fiica cea mare a acestuia, Lorena, a mărturisit cu tristețe că ”Dumnezeu l-a vrut la el”. El este al Craiovei, el este al Olteniei, el este al întregii Românii. Eu i-am spus mamei de duminică dimineață, de când mi-am dat seama că îl resuscitau de jumătate de oră și nu răspundea, am spus: Dumnezeu astăzi l-a vrut la el. Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 30.000 de oameni”, a declarat chiar astăzi, 23 octombrie, Lorena. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×