Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Țopescu. Care era numele complet al acesteia

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 17:45
Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Țopescu. Care era numele complet al acesteia
S-a aflat care este numele complet al Cristinei Țopescu. Sursa foto: hepta.ro

Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar 59 de ani, trupul neînsuflețit fiind descoperit după aproximativ trei săptămâni de la producerea tragediei. În ciuda popularității sale uriașe, mai ales pe rețelele de socializare, unde era urmărită de peste 17.000 de persoane, fosta prezentatoare TV și-a dat ultima suflare singură, în propria casă, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult, câinii săi.

Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Dispariția prematură a fiicei fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a ridicat nenumărate semne de întrebare, mai ales din pricina faptului că aceasta era singură, fără familie sau prieteni. Fire discretă, Cristina Țopescu își ținea viața personală departe de ochii curioșilor, motiv pentru care multe detalii nu erau cunoscute nici măcar de oamenii din jurul ei.

Un astfel de exemplu este numele său complet, pe care regretata jurnalistă a avut grijă să nu-l dezvăluie decât persoanelor extrem de apropiate. Certificatul său de deces a lămurit, însă, acest aspect: Țopescu Mariana Rodica Cristina stă scris pe documentul prin care se constată faptul că aceasta nu se mai află, din păcate, printre noi, potrivit cancan.ro.

Lucian Mândruță, șocat de moartea Cristinei Țopescu: „Era un om atât de singur”

Moartea fiicei fostului comentator sportiv a îndurerat întreaga opinie publică din țara noastră și a stârnit nenumărate reacții pe rețelele de socializare. Actori, cântăreți, vedete sau colegi de breaslă, cu toții au transmis mesaje emoționante în memoria Cristinei Țopescu.

Printre aceștia se numără și Lucian Mândruță, care s-a declarat șocat de dispariția prematură a jurnalistei, dar și de faptul că nu a vizitat-o nimeni de Sărbători. „Eu o știu pe Cristina înconjurată de prieteni”, a spus Mândruță.

Am fost, nu știu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam și mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme și asta mă șochează, pentru că și eu sunt destul de aproape de generația asta” – Lucian Mândruță

E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea și m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în țara asta, pentru presă. Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun și să aflăm după Anul nou că nu mai e… E teribil” – Lucian Mândruță

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×