Ce șanse ai să te căsătorești în 2020, în funcție de zodie. An bun pentru Tauri și Gemeni

Dan Suta   
în Horoscop
08/11/2019, 11:56
Ce șanse ai să te căsătorești în 2020, în funcție de zodie. An bun pentru Tauri și Gemeni
Află ce șanse ai să te căsătorești în 2020, în funcție de zodie. Sursa foto: Pinterest

Află ce șanse ai să te căsătorești în anul 2020, în funcție de zodie. Îți spunem care sunt șansele să faci pasul cel mare, pe o scară de la 1 la 10. Zodiile pentru care anul care urmează poate fi perfect din acest punct de vedere sunt Tauri și Gemeni, dar nu sunt singurele.

Ce șanse ai să te căsătorești în 2020, în funcție de zodie

Berbec: Șanse 7/10. Ei bine, ești foarte dornic să faci pasul cel mare, iar șansele sunt 7 din 10. Vei avea un an prielnic din punct de vedere amoros. Lucrurile vor evolua pozitiv mai ales în vara anului care urmează.

Taur: 8/10. Ești pe cai mari. Dragostea va fi capitolul cel mai fructuos în anul care urmează. Astrele îți recomandă să faci nuntă toamna, luna septembrie fiind cea mai avantajoasă dacă vrei o căsnicie trainică.

Gemeni: 8/10. Și pentru tine e anul în care Cupidon te poate duce direct al altar, cu o persoană pe care s-ar putea să o cunoști de puțin timp.

Vărsătorii și Peștii, aproape de altar

Rac: 5/10. Șansele sunt 50-50. Nu ești foarte decis în a face marele pas, dar dacă vei simți acel zvâc, acea nebunie să o faci și pe asta, nu va fi greu pentru tine. Cariera primează, totuși, pentru tine.

Leu: 1/10. Nici vorbă de căsătorie în anul 2020. Ești mult prea mulțumit de aventurile tale amoroase și mult prea concentrat asupra sectorului profesional încât să îți pierzi vremea cu organizarea nunții.

Fecioară: 3/10. Șansele sunt mai degrabă nule să faci marele pas în 2020, dar cine știe… Pot apărea situații imprevizibile care te fac să te răzgândești.

Balanță: 1/10. Nici în cazul tău nu poate fi vorba despre o căsnicie, în primul rând pentru că nu vei simți cu ardoare nevoia asta. Poate în 2021.

Scorpion: 6/10. Șansele sunt ceva mai crescute, dar nu ești foarte convins că vrei să faci acest pas.

Săgetător: 3/10. Au apus vremurile în care credeai în prinți și prințese, în povești de iubire desprinse din basme. Pentru tine actul e nesemnificativ, iar ideea de nuntă mai degrabă îți dă bătăi de cap.

Capricorn: 4/10. Nici în cazul tău nu există șanse foarte mari să te căsătorești, asta pentru că nu consideri că ai găsit încă persoana potrivită.

Vărsător: 7/10. Șansele sunt ceva mai mari în cazul tău, mai ales că ești genul de persoană care se lasă dusă de val. Bat clopote de nuntă? Cel mai probabil da, chiar în luna august!

Pești: 7/10. Același lucru este valabil și în cazul tău. Ești mai degrabă de acord să faci acest pas decât să ignori ideea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×