Ce salariu va avea Sebastian Stan în noul film Netflix, ”The Devil All the Time”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 17:10
Ce salariu va avea Sebastian Stan în noul film Netflix, ”The Devil All the Time” GALERIE FOTO
Actorul Sebastian Stan va incasa o suma colosala pentru rolul din productia Netflix

Actorul român Sebastian Stan este pe val la Hollywood, mai ales după ce a obținut rolul principal într-o producție marca Netflix! Românul în vârstă de 36 de ani îl va înlocui pe cunoscutul actor american Chris Evans în serialul „The Devil All the Time“ și va încasa un salariu imens.

Actorul Chris Evans a renunţat la rol pentru că perioada filmărilor pentru această producţie ar fi urmat să se suprapună peste alte angajamente profesionale pe care le are și așa că s-a retras din proiect. Netflix i-a făcut astfel propunerea de a juca rolul principal în producția sa actorului Sebastian Stan, care va primi o sumă colosală, cel puțin pentru un actor născut în România! Fiecare episod din „The Devil All the Time“ se pare că îi va aduce românului câte 200 de mii de dolari.

Sebastian Stan va primi câte 200 de mii de dolari pentru fiecare episod din producția Netflix „The Devil All the Time“

Sebastian Stan va juca alături de Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard.   Filmul este o adaptare a romanului omonim scris de Donald Ray Pollock şi apărut în 2011, iar acţiunea este plasată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, de-a lungul a două decenii. În centru, un copil hărţuit de colegii de şcoală care ajunge criminal în serie, predicator şi şerif corupt.

Sebastian Stan a plecat din Romania la varsta de 8 ani

Antonio Campos, care a mai semnat „The Sinner“ şi „Christine“, va regiza după un scenariu scris împreună cu Paulo Campos.  Chris Evans FOTO Guliver/Getty Images   Producători vor fi Randall Poster, Jake Gyllenhaal şi Riva Marker de la Ninestories şi Max Born. Annie Marter şi Jacob Jaffke vor fi producători executivi.

Sebastian Stan a plecat din România când avea 8 ani

Sebastian Stan a mai jucat în „Captain America: The FirsSt Avenger“, „Ant-Man“, „Captain America: Civil War“, „Black Panther“ şi „Avengers: Infinity War“. El a mai făcut parte din distribuţia filmelor „Ricki and the Flash“, „The Martian“ şi „I, Tonya“.   Evans a fost Captain America în filmele Marvel. El s-a aflat în discuţii pentru a interpreta rolul principal în „Infinite“, regizat de Antoine Fuqua, produs de Paramount Pictures.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982 în Constanța, iar la vârsta de 8 ani s-a mutat împreună cu mama lui în Viena, unde ea s-a angajat ca pianistă. La 12 ani s-au mutat în Rockland County, NY. A absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind în timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. Actorul locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii, la New York.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×