Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1, pentru rolul primit în serialul ”Sacrificiul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/08/2019, 21:22
Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1, pentru rolul primit în serialul ”Sacrificiul” GALERIE FOTO
Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1

Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1! S-a aflat cât va câștiga frumoasa brunetă care va juca în cea mai nouă producție, care va intra din toamnă în grila de programe a Antenei 1. Mondena spune că s-a pregătit intens pentru rolul pe care îl va juca.

Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1

Așadar, din toamnă, Oana Zăvoranu va reveni pe micile ecrane. După Dorian Popa, și bruneta se alătură filmărilor pentru serialul ”Sacrificiul”, producție care urmează să fie difuzată de Antena 1. Serialul ”Sacrificiul” este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti. Potrivit unor apropiați ai vedetei, Oana Zăvoranu va încasa 10.000 de euro pe episod!

„Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie!

Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1
Ce salariu va avea Oana Zăvoranu la Antena 1

Mondena s-a pregătit pentru rol cu mai multe ședințe de …masaj

Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția creată de mine. Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea, acord atenție aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și-a pregătit moral soțul pentru eventualitatea în care va fi nevoită să apară și în câteva scene fierbinți, dar a lovit și în fostul ei soț, Pepe. „Am avut discuţii pregătitoare despre faptul că mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor întâmpla în serial.

Fiind un soţ care mă sprijină şi se bucură din tot sufletul de realizările mele profesionale, Alex a acceptat şi a înţeles imediat, fãră să îmi creeze vreo secundă un disconfort în această privinţă. Vorbim de soţi care îşi iubesc nevestele, nu de frustraţi care vor să te tragă înapoi şi nu se pot bucura de realizările partenerului, darămite să te şi sprijine”, a declarat Oana Zăvoranu potrivit Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×