Ce salariu avea liftiera ministrului Violeta Alexandru: „Aveam 2000 de lei”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 16:34
Ce salariu avea liftiera ministrului Violeta Alexandru: „Aveam 2000 de lei”
Liftiera de la Ministerul Muncii a dezvăluit salariul pe care îl încasa pentru postul său. Sursa foto: romaniatv.net

Paula, liftiera de la Ministerul Muncii, a oferit noi detalii despre modul în care s-a produs concedierea sa, chiar la inițiativa ministrului Violeta Alexandru. Revoltată de întreaga situație, femeia a dezvăluit chiar și salariul pe care îl încasa pentru postul ocupat în cadrul instituției. Totodată, aceasta nu exclude posibilitatea de a-și căuta dreptatea în instanță.

Câți bani primea liftiera de la Ministerul Muncii

Aveam salariul de 2000 de lei și nu aveam niciun spor. Ăsta e salariul meu. Eu am fost concediată la comandă, nu știu dacă politică sau nepolitică, eu nu am făcut niciun rău acolo. Luam pe fiecare în parte la urcare și la coborâre.

Eu am făcut un curs înainte, îl aveam, lucrez ca liftier de la 45 de ani. Am multe calificări, dar aici mi s-a oferit, aici m-am dus. Nu e vina mea că dispare meseria de liftier”, a declarat liftiera Ministerului Muncii.

Ar putea lucra la Spitalul Sfânta Maria din Capitală

Calvarul din ultimele zile va lua sfârșit în curând, pentru că femeia de 57 de ani are deja o nouă ofertă de muncă. Narcis Copcă, managerul Spitalului Sfânta Maria din Capitală a anunțat că este gata să îi propună postul de liftieră din cadrul unității medicale.

Nu ştiu exact cazul, că nu am urmărit cu mare atenţie, dar m-a impresionat doamna şi, dacă are acel aviz, noi suntem pregătiţi să îi oferim un loc de muncă la noi în spital. Am inaugurat recent un lift şi am avea nevoie de serviciile dânsei.

 Să vină la spital să stăm de vorbă, noi ne-am bucura să o primim alături de noi”, a declarat acesta, iar Paula s-a arătat încântată de această variantă, mai ales că mai are doar trei ani până când poate ieși la pensie.

Dacă iau concursul, îmi doresc să merg la spital”, a dezvăluit fosta liftieră de la Ministerul Muncii, care nu exclude posibilitatea de a acționa în instanță atât firma de mentenanță, cât și instituția condusă de Violeta Alexandru. Nu vrea să ia, însă, această decizie „la cald”, așa că va mai aștepta câteva zile.

Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Eu cu doamna ministru m-am văzut o singură dată, atunci când a venit în minister. Ministerul are un singur lift. E un trafic foarte mare, liftul ăla nu stă nici măcar o secundă.

Șeful meu când a câștigat licitația mi-a spus atunci că are nevoie de liftieră și de întreținere. Firma la care lucrez acordă doar mentenanță și serviciu de liftier pentru minister, atât. E un lift vechi de 60 de ani”, a mai spus liftiera Paula.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×