Ce salarii se dau la Lidl. Compania mărește veniturile angajaților de la 1 martie

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 17:09
Ce salarii se dau la Lidl. Compania mărește veniturile angajaților de la 1 martie
Lidl majorează salariile angajaților. Sursa foto: hepta.ro

Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri din țara noastră vine cu vești cât se poate de bune pentru angajații săi. Aceștia vor beneficia de o majorare semnificativă a salariilor, ca urmare a deciziei anunțate de compania germană prin intermediul unui comunicat de presă transmis recent.

Câți bani vor încasa angajații Lidl de la 1 martie

Altfel spus, conducerea lanțului de hipermarketuri le-a pregătit salariaților săi o surpriză de proporții odată cu venirea primăverii. Începând cu data de 1 martie, cel mai mic venit brut pe care Lidl îl va oferi angajaților va depăși pragul de 4.000 de lei, ceea ce înseamnă că fiecare salariat va primi „în mână” aproximativ 2.500 de lei.

În anul financiar 2020, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 de lei brut (aproximativ 2.500 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de sporuri”, anunță reprezentanții companiei.

Fiecare angajat va avea liber cu ocazia zilei de naștere

Dincolo de salariile oferite angajaților, Lidl România a decis să extindă pachetul de beneficii şi compensaţii destinate acestora. Vorbim aici despre o zi liberă acordată cu ocazia zilei de naştere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie, dar şi creşteri ale sporurilor speciale.

Dacă oferta companiei ți-a stârnit interesul și vrei să te alături echipei, ei bine, avem vești cât se poate de bune, pentru că vor fi create aproximativ 1.000 de locuri de muncă în magazinele din întreaga țară.

Pentru anul financiar care va lua startul de la 1 martie, Lidl și-a propus să investească un miliard de lei în vederea extinderii rețelei de hipermarketuri de pe teritoriul României.

Ce salarii oferă Mega Image în 2020

Nici Mega Image nu se lasă mai prejos când vine vorba de stimularea angajaților din punct de vedere salarial. În 2020, un șef de departament poate încasa lunar până la 2900 de lei, sumă la care se adaugă și un bonus de 300 de lei. De asemenea, acesta mai poate primi tichete de masă în valoare totală de 300 de lei/lună.

De asemenea, un casier angajat full time, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștigă un salariu lunar net de 1.600 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare totală de 228 de lei/lună.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați. Rețeaua cuprinde în prezent peste 500 de magazine în București, Constanța, Ploiești și alte orașe.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×