Ce salarii au Războinicii de la Exatlon România 2019. Suma medie de bani pe care o încasează fiecare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/02/2019, 14:41
Ce salarii au Războinicii de la Exatlon România 2019. Suma medie de bani pe care o încasează fiecare! GALERIE FOTO
Ce salarii au Razboinicii de la Exatlon

Fenomenul Exatlon a curpins România, iar Kanal D a avut de câștigat sume mari de bani, de pe urma popularității spectacolului de televiziune, dar ce salarii au Războinicii de la Exatlon?

Competiția aduce împreună două echipe de concurenți. Faimoșii și Războnicii. Dacă la Faimoși se regăsesc vedete din țara noastră, în cea a Războinicilor găsim oameni obișnuiți și foști atleți necunoscuți publicului larg.

Câți bani primesc Războinicii la show-ul de televiziune Exatlon, în comparație cu Faimoșii

Show-ul de televiziune este o adevărată mină de aur pentru vedetele care participă, însă oamenii de rând aleargă și își dau sufletul la Exatlon pentru niște sume mai mult decât modice, cel puțin în comparație cu sumele primite de vedete.

Razboinicii au salarii mult mai mici decat Faimosii de la Exatlon

La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal, potrivit click.ro.

Spre exemplu, Claudia Pavel a încasat pentru ediția de anul trecut nu mai puțin de 7000 de euro pe săptămână, luând în total 28.000 de euro pe cele patru săptămâni cât a stat în concurs, potrivit click.ro. Cel care i-ar fi negociat contractul ar fi fost chiar prietenul ei, Giani Kiriţă, obişnuit cu astfel de show-uri de aventură. Despre Giani Kiriţă se mai spune că ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la “Exatlon”, el rezistând 4 luni în concurs.

Vedetele primesc mii de euro pentru fiecare săptămână de Exatlon

„Pe lângă miza de 100.000 de euro la care te gândeşti din start, noi, cei din echipa «Faimoşilor», am fost remuneraţi cu 4.000-5.000 de euro pe săptămână, în timp ce echipa «Războinicilor» primea puţin peste 1.000 de euro pe săptămână per membru. Mi s-a părut o sumă bună când am intrat, apoi mi-am dat seama însă că de fapt situaţia e grea. În primul rând, primeam mâncare puţină, proastă. Aveam raţie. Eram înfometaţi tocmai pentru a fi înrăiţi şi pentru a ridica spiritul competiţiei în felul acesta. Aşa ajungeam să ne jignim, să ne provocăm la bătaie, fiind un scop de bază pentru a face show-ul  mai interesant. E greu pentru o femeie într-o asemenea competiţie”, a mărturisit, pentru Click!, sub protecţia anonimatului, o vedetă care a participat la „Exatlon” în sezonul trecut. Participanţii sunt obligaţi prin contract să nu facă dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, altfel primesc amenzi usturătoare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×