Ce să nu cumpărați de Black Friday2018

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
15/11/2018, 21:44
Ce să nu cumpărați de Black Friday2018
Reduceri vs. minciuni de Black Friday!

Cum nebunia de Black Friday2018 există deja de ceva vreme în România, multe persoane sunt și debusolate în urma vastei palete de oferte. Astfel că, din acest motiv, ar trebui să știm și ce să nu cumpărăm. În fiecare an, în luna noiembrie, frenezia intră prin toți porii cetățenilor, iar bulversarea lor este mare, căci unele produse se afișează drept reduse, însă situația nu stă chiar așa. Așadar, în urma unor sfaturi date de specialiști, există produse pe care NU trebuie să le cumperi de Vinerea Neagră. Printre acestea se află produsele de mobilier. În general, magazinele de mobilier primesc marfă nouă abia în luna iulie și august, iar acela este și momentul în care prețurile articolele se micșorează considerabil.

De asemenea, acest considerent se aplică și în cazul mobilierului pentru terasă și în aer liber, pentru că magazinele specifice fac loc, cu ocazia de Black Friday, pentru obiectele de mobilier noi și reduse pe bună dreptate din vară. Totodată, printre produsele reduse, dar nu prea, se află și laptop-urile. Potrivit specialiștilor în domeniu, laptop-urile clar nu sunt acum în cea mai bună perioadă de reducere, căci costul acestora se va micșora abia în luna iulie, reducere care se va prelungi până în data septembrie.

Ce să nu cumpărați de Black Friday 2018? Printre produsele care ar trebui să fie reduse de Vinerea Neagră se află chiar și decorațiunile de Crăciun!

iata ce sa nu cumperi de black friday
Decorațiuni de Crăciun!

Iar, pentru că imediat vine și Crăciunul, desigur și patronii magazinelor au listat reduceri și pentru accesoriile de Crăciun ori hârtie de ambalat. Mai mare minciună nu se poate, căci de Black Friday sigur nu vor fi reduse. Acestea au un preț mult mai mic abia în perioada de post-vacanță, când ajung să aibă un discount cu 90%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×