Ce s-a întâmplat cu moștenirea lăsată de Denisa Manelista! Decizia surorii Adelina

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/12/2019, 08:42
Ce s-a întâmplat cu moștenirea lăsată de Denisa Manelista! Decizia surorii Adelina
O parte din averea lăsată de Denisa Manelista nu poate ajunge în posesia familiei. Sursa foto: captură Youtube

Moștenirea lăsată de Denisa Manelista (n.r.: artista Denisa Răducu) a fost motiv de bătălie printre membrii familiei regretatei cântărețe. În urmă cu un an, sora Denisei a intentat un proces împotriva lui Liviu Dovleac, cel care a fost vărul și impresarul manelistei.

O parte din averea lăsată de Denisa Manelista e în posesia surorii sale, Adelina, mai puțin banii din drepturile de autor

Adelina nu s-a oprit doar la a se bate cu fostul impresar al surorii sale, ci și cu șapte case de producție muzicală, solicitând sumele ce corespund muncii Denisei din drepturile de autor.

Averea lăsată de Denisa a fost calculată după moartea acesteia. Pe lângă bunurile care au putut fi cuantificate înainte de moartea ei, la doar 27 de ani, vedeta putea să mai facă bani, chiar sute de mii de euro, din reclamele de la melodiile urcate pe conturile de Youtube.

Tatăl Denisei, despre moștenirea lăsată de cântăreață

Procesul dintre Adelina și vărul Denisei Răducu s-a oprit la un moment dat, căci acesta și casele de producție au declarat în instanță, probând cu acte că artista și-ar fi cedat drepturile de autor și după moartea sa.

„Dispune suspendarea judecăţii cauzei pentru neîndeplinirea de către reclamantă a obligaţiei de a depune extras ONRC privind societatea pârâtă ZOOM STUDIO”, este decizia luată de Judecătoria Sectorului 5 din București după ce Adelina a renunțat la proces, scrie cancan.ro.

Tatăl Denisei a vorbit recent despre ce s-a întâmplat cu restul averii lăsate de fiica sa, celelalte bunuri în afară de câștigurile financiare din drepturile de autor.

„Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul ăsta”, a spus Emilian Răducu, conform aceleiași surse menționate mai sus.

„Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui. Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze”, a completat tatăl regretatei cântărețe.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017 în urma unei ciroze hepatice galopante. Moartea artistei a îndurerat aproape toată țara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×