Ce s-a ales de câștigătorul de anul trecut al iUmor. Ce face acum Andrei Cojocaru

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/04/2019, 17:32
Ce s-a ales de câștigătorul de anul trecut al iUmor. Ce face acum Andrei Cojocaru GALERIE FOTO
Ce face Andrei Cojocaru castigator iUmor 2017

Ce face acum Andrei Cojocaru, cel care a plecat acasă cu 20 de mii de euro, în 2018, după ce a câștigat marele premiu al emisiunii iUmor, difuzată de Antena 1? Cel mai tânăr concurent care a urcat pe scena iUmor a investit banii într-un studio.

Ce face acum Andrei Cojocaru, câștigătorul iUmor 2018

„Sunt în procesul de a mă face om. În momentul în care primești bani e bine să ți-i gestionezi. Mi-am făcut un studio audio, merg cu pași repezi, dar încetișor, către ceva interesant. Anul acesta am în plan să profit la maxim. Mi-am mai luat și chiloți, apă plată și șnițel. N-am plecat nici în străinătate, nu-mi place să fiu influencer”, a povestit Andrei Cojocaru, la Răi Da Buni.

„Am luat BAC-ul. Eu oricum aveam ideea asta de mult în cap, cu filmul, în cele din urmă am ajuns la UNATC, sunt student la regie de film. N-am simțit să plec din țară, am câțiva colegi de clasă care au plecat. Nu mă leagă ceva foarte de la daci și romani, n-am simțit să plec, sunt mai confortabil cu mediul înconjurător”, a spus Andrei Cojocaru.

Andrei Cojocaru a lansat piesa ”Numaifiprost”

Andrei Cojocaru este câștigătorul ”iUmor”, sezonul cinci. Tânărul avea doar 18 ani și a fost preferatul telespectatorilor, dar și al juraților, deși junele i-a luat peste picior pe Mihai Bendeac, pe Delia și chiar și pe temutul Cheloo! Cei trei s-au amuzat copios de numărul lui Andrei Cojocaru.

Andrei Cojocaru a lansat în anul 2018 o melodie intitulată sugestiv ”Numaifiprost”, sub numele de scenă Cojo. Piesa a prins destul de bine la public, iar videoclipul a înregistrat nu mai puțin de 140 de mii de vizualizări pe YouTube, 7, 7 mii de like-uri, dar și 134 de dislike-uri. Mai mult, canalul său de pe celebra platformă video are și 50 de mii de abonați!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×