Ce reprezintă fazele Lunii și cum influențează organismul. Fiecare zodie din horoscop este afectată într-un fel sau altul

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 15:27
Ce reprezintă fazele Lunii și cum influențează organismul. Fiecare zodie din horoscop este afectată într-un fel sau altul
Cum influențează fazele lunii organismul uman. Sursa foto: realitatea.net

Dcaă nu știai până acum care sunt fazele Lunii și cum influențează organismul sau stările noastre află din rândurile de mai jos. Luna este satelitul planetei noastre și are efecte negative asupra oamenilor, dar și a animalelor sau a plantelor.

Cum se formează fazele Lunii și care sunt acestea

Foarte multă lume crede că fazele lunii sunt datorate umbrei Pământului, nimic mai greșit! Luna, care este satelitul planetei noastre, are o mișcare de rotație care durează 27,3 zile. În această perioadă denumită perioadă siderală Luna se întoarce în aceeași poziție în raport cu stelele. Din cauza unghiului sub care se vede această regiune iluminată de Soare se poate observa Luna în diferitele ei faze.

În momentul în care explicăm fazele Lunii trebuie să luăm în calcul pe lângă satelit (Luna), Soarele și Pământul. Așadar, fazele pe care le determină Luna sunt: Luna Nouă, Luna în creștere, Luna Plină și Luna în scădere. Un lucru interesant despre fazele Lunii descoperit de astronomul grec Meton este acela că se repetă în acceași zi după 19 ani.

Ce înseamnă fazele Lunii și cum ne influențează

Luna nouă se formează în momentul în care Luna se poziționează între Soare și Pământ. Această fază apare în calendar ca un cerc negru și se vede precum o semilună subțire care în câteva ore nu se mai vede deloc. În această fază a Lunii este indicat să ții post sau să ai grijă la alimentație. Renunță la obiceiurile proaste sau apucă-te de curățenie.

Luna în creștere se formează la 14 zile după Luna Nouă și este o perioadă ideală pentru activități intelectuale pentru că reții foarte ușor. Este foarte important să te vitaminizezi și să îți faci timp să mergi la medic. Curățenia nu este eficientă în această perioadă pentru că praful se depune imediat.

Luna plină are loc în momentul în care Pământul se află între Soare și Luna. Acest satelit natural se vede în întregime pe cer și este reprezentată în calendar printr-un cerc alb. Este o zi ideală pentru odihnă și meditație. Luna Plină afectează animalele și planetele.

Luna în scădere are loc la 14 zile după Luna Plină și muncile manuale se fac mai ușor. Totodată, în această zi operațiile și intervențiile chirurugicale sunt mai ușor de suportat de pacienți și recuperarea este mai ușoară. Curățenia din casă va persista mai mult.

Cum sunt afectate zodiile horoscopului de fazele Lunii

Persoanele născute în zodia Berbec sunt afectate de dureri de cap, frunte și ochi. Taurii au probleme în zona laringelor, dinților, gâtului sau sistemului circulator. Gemenii vor fi afectați în zona umerilor, brațelor sau plămânilor, în timp ce nativii născuți în zodia Rac vor avea probleme în zona stomacului, ficatului sau pieptului.

De asemenea, LeuUL are probeleme cu inima, organele de simț sau circulația, Fecioara – pancreas, splină sau organe digestive, Balanță – șolduri, vezică, rinichi, Scorpion – organe sexuale, sistem nervos, uretere, Săgetător – coapse, organe de simț.

Efectele Lunii transmit nativilor în zodia Capricorn dureri de genunchi, probleme ale aparatului circulator sau cu oasele. Vărsătorii sunt afectați la sistemul endocrin, gambe și vene, în timp ce nativii născuți în zodia Pești sunt afectați în zona sistemului nervos, laba piciorului sau degete.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×