Ce relație este între Angela Similea și nepoata ei, după ce a pierdut averea! Ce spune Grace despre ea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/04/2019, 16:32
Ce relație este între Angela Similea și nepoata ei, după ce a pierdut averea! Ce spune Grace despre ea GALERIE FOTO
Angela Similea își dorește să fie străbunică

Angela Similea s-a retras din muzică pentru a se dedica întru totul familiei. Una dintre cele mai iubite voci ale scenei românești își dorește să crească strănepoți, așa că pune presiune pe nepoata sa Grace, pentru ca aceasta să devină mamă cât mai curând.

Angela Similea vrea ca nepoata sa să devină mamă

La cei 72 de ani ai săi, Angela Similea a decis să pună punct carierei sale impresionante, pentru a fi cât mai aproape de cei dragi. Vorbim aici despre fiul său, Sorin și nepoata Grace, pe care marea interpretă de muzică ușoară o adoră, pur și simplu.

Grace are acum 22 și este o tânără încântătoare, care știe foarte bine ce își dorește de la viață. Bunica a fost cea care a contribuit enorm la dezvoltarea sa ca om, doamna muzicii ușoare românești fiindu-i de multe ori o a doua mamă, persoana pe care s-a putut baza oriucând, atât la râu, cât și la bine.

Grace este superba nepoată a Angelei Similea. Tânăra are 22 de ani
Grace este superba nepoată a Angelei Similea. Tânăra are 22 de ani

Ce spune Grace despre bunica sa, Angela Similea

Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea” , a dezvăluit Grace despre bunica sa, Angela Similea pentru Libertatea în singurul interviu pe care l-a acordat vreodată. Nepoata marii artiste locuiește în America și este o prezență extrem de discretă.

Legătura dintre cele două este extrem de specială. Potrivit apropiaților, Angela Similea are planuri mari. Doamna muzicii ușoare românești își dorește ca Grace să-i dăruiască un strănepot. Tânăra este foarte îndrăgostită de o bună perioadă de timp, astfel că bunica o încurajează să devină mamă. Mai mult decât atât, îndrăgita actriță s-a stabilit în America pentru a putea să-i fie aproape și să o ajute cu creșterea bebelușului, când va veni momentul mult așteptat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×