Ce relație are Viorica Dăncilă cu nora ei! A zis adevărul, în direct

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 12:05
Ce relație are Viorica Dăncilă cu nora ei! A zis adevărul, în direct GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a vorbit despre relația cu nora ei

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre relația pe care o are cu nora ei, după ce în presă au apărut informații despre adoptarea fiului său, Victor. Primul-ministru al României a spus că ține la nora ei, consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, ca la propriul copil.

Viorica Dăncilă a povestit cum l-a adoptat pe Victor, imediat după Revoluție. Am văzut un ghemotoc de 4 zile, care plângea foarte tare, care își plângea parcă disperarea. Mi-am dat seama că acela era destinul meu, că trebuia să ajut copilul acela. Soțul mi-a spus: ‘Ai 26 de ani, suntem tineri, nu știu cum ne vom descurca. Crezi că o să poți să iubești acest copil așa de mult?’ Soțul meu l-a iubit și îl iubește enorm de mult pe Victor”, a declarat premierul României.

Victor Dăncilă (stânga), fiul premierului Viorica Dăncilă
Victor Dăncilă (stânga), fiul premierului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a vorbit despre relația cu nora ei

Informațiile apărute în spațiul public despre adoptarea fiului ei de la o familie săracă din Teleorman nu i-au făcut bine primului-ministru, care a mărturisit cum a reacționat Victor la un moment dat. „Poți să mă pedepsești că și așa nu sunt copilul tău”, i-ar fi spus acesta, lucru care a afectat-o foarte mult. Am plâns și eu și soțul meu și el”, a spus primul-ministru.

Întrebată despre relația cu nora ei, Elena, consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, Viorica Dăncilă a precizat că se înțeleg foarte bine: O iubesc ca pe fiica mea. Amândoi sunt copiii mei!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×