Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 15:50
Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale GALERIE FOTO
Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale

Wow, ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale! Celebrul manelist este foarte mulțumit de alegerea făcută de fiica sa, Carmen, atunci când și-a ales partenerul de viață. Fiica lui Adi Minune s-a cununat recent cu Bogdan Căplescu și urmează să devină mamă în scurt timp.

Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale

Adi Minune este în al nouălea cer deoarece spune că a câștigat un băiat. Așa se referă la ginerele său, ca fiind băiatul lui cel mare. Manelistul nu are deloc emoții în ceea ce privește venirea nepotului său pe lume, deoarece ginerele său este un soț excepțional și are grijă să o ajute pe Carmen cu tot ce are nevoie.

Invitați în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Adi Minune şi soţia sa au vorbit la XNS despre ginerele lor, dar şi despre relaţia pe care fiica sa o are cu Bogdan Căplescu. Manelistul şi soţia lui sunt în culmea fericirii pentru că urmează să devină bunici şi spun că bărbatul fiicei lor este un soţ excepţional, dar şi tatăl perfect.

Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale
Ce relație are Adi Minune cu soțul fiicei sale

Adi Minune spune că are încă un băiat, pe ginerele său

“La mine în telefon este trecut Bogdan, băiatul meu mai mare. Este un băiat excepţional, indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea. El se trezeşte din somn, îşi face lecţiile pentru facultate, el şi munceşte. Da, am zis să fie pentru mine cineva să mă apere ( n.r Bogdan va deveni avocat) şi aşa pentru că, în ziua de azi, e o modă! E o modă să mac-mac-mac! Opinia mea e că s-au cunoscut foarte bine“, a spus Adi Minune la XNS.

“Este un soţ foarte grijuliu cu Carmen. O iubeşte enorm de mult. De când se trezeşte până adoarme o sună să vadă ce face, cum se simte. A mers împreunpă cu ea de fiecare dată la medic, la analize, la ecografii, adică este soţul şi ginerele perfect“, a spus soţia lui Adi Minune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×