Ce probleme de sănătate are Anca Serea: ”Nu am voie să depun efort!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/04/2019, 09:22
Ce probleme de sănătate are Anca Serea: ”Nu am voie să depun efort!” GALERIE FOTO
Pasiunile ascunse ale Ancăi Serea

Anca Serea se luptă cu câteva probleme de sănătate care o condiționează. Vedeta nu are voie să depună efort deloc. De asemenea, vedeta a precizat și că are puține ore de somn pe noapte, dar că cei cinci copii o ajută foarte mult și reușesc să o țină în priză. Ce declarații a făcut soția lui Adi Sînă despre starea sa de sănătate și cum se mai simte acum?

Anca Serea este condiționată de problemele de sănătate! Ce a pățit vedeta?

Anca Serea este un om extrem de activ, dar, mici probleme de sănătate o împiedică să depună efort pe cât și-ar dori. Vedeta are un fizic extraordinat, dar, din păcate, suferă de o anemie severă, afecțiune cu care se confruntă de la o vârstă fragedă. În utimii ani, fanii au văzut-o în mai multe episoade pe perfuzii. Anca Serea a povestit, pentru Viva!, despre problemele de sănătate.

Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte.”

Anca Serea suferă de o anemie severă
Anca Serea suferă de o anemie severă

„Nu am de ce să mă plâng”

„Fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun.

Am foarte putine ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii ma tin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivate sa nu renunt”, a mai mărturisit Anca Sînă Serea, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×