Ce poreclă i-a pus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu. E vorba despre un nume de animal

Catalin Nae   
în Stiri mondene
28/03/2019, 14:13
Ce poreclă i-a pus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu. E vorba despre un nume de animalGALERIE FOTO
Alex Bodi si Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au o relație tumultoasă. Cei doi au trecut deja prin două despărțiri și două împăcări, iar acum se pare că se înțeleg din nou de minune. Mai mult decât atât, acum s-a aflat și cum o alintă Alex pe iubita sa, după un mesaj al acestuia pe o rețea de socializare.

Cum o alintă Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare alături de doi dintre partenerii săi de afaceri. Imaginea era însoțită de un text în limba engleză, care se traduce prin „Nu este nevoie de cuvinte”. Bianca i-a lăsat un comentariu în care a scris „iubirea mea”, iar Alex i-a replicat printr-o formulă de alint: „tigroaica mea sexy”.

Bianca Drăgușanu a început relația cu Alex Bodi anul trecut. Blonda trecuse deja prin două despărțiri de răsunet. Mai întâi, s-a separat de Victor Slav, cu care are împreună o fetiță. Ulterior, aceasta a avut o relație de scurtă durată cu milionarul englez Tristan Tate, dar lucrurile nu au funcționat bine între ei.

Alex Bodi are o relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu

Cine este Alex Bodi și cum a început relația cu Bianca Drăgușanu

Bianca a început apoi o relație cu Alex Bodi. Acesta este un tânăr antreprenor care ar avea mai multe afaceri bănoase în Germania. Bărbatul și-a răsfățat iubita, cei doi fiind văzuți împreună în locații luxoase din țară și din străinătate. Cu toate acestea, ei au avut mai multe suișuri și coborâșuri în relație, despărțindu-se și împăcându-se de două ori.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a avut mai multe relații cu bărbați celebri, printre care Cătălin Botezatu sau Adrian Cristea. Cea mai celebră rămâne, însă, povestea de iubire pe care a împărtășit-o cu Victor Slav, cel căruia avea să-i dăruiască în toamna lui 2016 o fetiță pe nume Natalia Sofia.

Relația lor s-a destrămat, definitiv se pare, în vara anului trecut. Bianca mărturisea atunci, în emisiunea lui Dan Capatos, că nu mai era fericită alături de Victor. Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu”, spunea aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×