Ce pensie are Jean Paler, după 30 de ani de teatru. Nu își poate asigura nici măcar medicamentele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 08:50
Ce pensie are Jean Paler, după 30 de ani de teatru. Nu își poate asigura nici măcar medicamentele GALERIE FOTO
Ce pensie are Jean Paler, după 30 de ani de teatru

Jean Paler a fost internat de urgență în spital, în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat dureri. Actorul de comedie are probleme la inimă, iar diagnosticul cu care a fost internat este fibrilație continuă. Organul vital al artistului funcționează la doar 30% din capacitate, astfel că a ajuns dependent de defribilator.

30 de ani pe scenă, 840 de lei pensie

„ Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări.

Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a spus celebrul actor pentru click.ro.

Ce pensie are Jean Paler, după 30 de ani de teatru. Nu își poate asigura nici măcar medicamentele
După 30 de ani dedicați scenei teatrului, Jean Paler nu câștigă nici măcar salariul minim pe economie

Jean Paler: ”Ce poți face cu acești bani?”

Cu atâtea probleme de sănătate, este nevoie și de bani și, chiar dacă pare greu de crezut, după 30 de ani dedicați scenei teatrului, Jean Paler nu câștigă nici măcar salariul minim pe economie. În vârstă de 56 de ani, are o pensie de numai 840 de lei, lucru confirmat chiar de acesta. „Iau 840 de lei.

Ce pensie are Jean Paler, după 30 de ani de teatru. Nu își poate asigura nici măcar medicamentele
Defribilatorul va fi decontat de Casa de Asigurări de Sănătate

Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parize, a dezvăluit Jean Paler. În acest moment, comediantul a fost nevoit să ia o pauză de la spectacole, după indicațiile medicilor de la Spitalul Fundeni și așteaptă să i se monteze un defribilator. Din fericire, aparatul este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×