Ce pensie are Ioana Tufaru? De asta nu vrea sa se angajeze

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
21/10/2018, 13:22
Ce pensie are Ioana Tufaru? De asta nu vrea sa se angajeze GALERIE FOTO
Ce pensie are Ioana Tufaru? De ce nu vrea vedeta sa se angajeze?

Ce pensie are Ioana Tufaru se întreabă toată lumea, însă, aceasta se descurcă bine cu banii, ținând cont că nu vrea să se angajeze. Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru pare că-și trăiește viața de pe o zi pe alta. Aceasta, în nenumăratele ei apariții televizate, se plânge de lipsa banilor, dar, în același timp, susține că nu se va duce la muncă. De fiecare dată oamenii din jurul ei o întrebau de ce nu ar vrea se intre în câmpul muncii, căci așa îi va fi mai bine, însă nimeni nu știa de fapt de ce bani dispune lunar Ioana. Potrivit Click!, fiica Andei Călugăreanu primește în fiecare lună o pensie de 520 de lei.

Ea fiind căsătorită, la această sumă se adaugă și remunerația lui Ionuț Mardare, soțul ei. Bărbatul lucrează la o firmă de salubrizare, iar salariul lui este în jur de 1.500 de lei. ”Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru”, a spus Ioana Tufar. Dar, care este grija ce mai mare a acesteia, în cazul în care va intra cândva în câmpul muncii? Potrivit spuselor ei, femeia se sperie de faptul că va pierde pensia dacă se va angaja și mai apoi pleca de la locul de muncă.

Pensie Ioana tufaru! De ce nu vrea sa se angajeze?
Iaoan Tufaru și Ionuț Mardare, soțul ei

Ce pensie are Ioana Tufaru? ”Fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac?”

” Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a completat Ioana. Totodată, aceasta a fost întrebată, la finalul anului trecut, despre un alt copil.

Pensie Ioana tufaru! De ce nu vrea sa se angajeze?
Ioana Tufaru, alături de copilul ei

În cadrul unui post de televiziune, femeia a declarat că și-ar dori și 10 copii, dacă ar avea cu ce să-i crească. ”Mi-aş dori 10 copii, dar să am cu ce să-i cresc. Chiar am fost îngrijorată pentru că noi, din păcate, nu ne permitem să mai aducem un suflet pe lume”, a completat Ioana Tufaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×