Ce pagube au lăsat ninsoarea și vântul puternic în București. Imagini din Capitală

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 21:49
Ce pagube au lăsat ninsoarea și vântul puternic în București. Imagini din Capitală GALERIE FOTO
Ninsoarea și vântul puternic au făcut pagube în București și Ilfov. Foto ISU Buc.-Ilfov

Ninsoarea și vântul puternic au făcut pagube în București în doar câteva ore. Inspectoratul pentru Situații de urgență București-Ilfov a intervenit în 50 de situații în urma fenomenelor meteo extreme care s-au abătut asupra Capitalei. Meteorologii anunță că vremea rea își va face simțită prezența și sâmbătă.

„În intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de intervenții ca urmare a fenomenelor meteo din București și Ilfov, 44 în Bucuresti și șase în Ilfov (10 autoturisme avariate, 12 copaci căzuți, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuți și șapte panouri publicitare desprinse)”, a anuntaț ISU București-Ilfov.

Pompierii au avut 50 de intervenții în doar câteva ore
Pompierii au avut 50 de intervenții în doar câteva ore. Foto ISU Buc.-Ilfov

Ninsoarea și vântul puternic au făcut pagube în București și Ilfov

Potrivit informațiilor furnizate de ISU București Ilfov, probleme majore au fost în următoarele locații: „bd. Ion Mihalache, pom căzut pe carosabil și pe șinele de tramvai, bd. Mărăști, pom căzut pe carosabil și pe șinele de tramvai, aleea Obcina Mică, pom căzut pe patru autoturisme, bd. 1 Decembrie 1918, degajare table.”

Au fost probleme pe mai multe bulevarde din Capitală
Au fost probleme pe mai multe bulevarde din Capitală. Foto ISU Buc.-Ilfov

Meteorologii anunță vreme rea și sâmbătă

Din păcate, meteorologii nu au deloc vești bune pentru următorul interval. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori, vânt puternic și răcire accentuată, pentru peste jumătate de țară! Valul de aer polar pătrunde în România și aduce un episod de iarnă în toată regula, cu ninsori și temperaturi de până la -20 de grade în zona de munte. Va ninge în aproape toată ţara, inclusiv la Bucureşti, după cum au anunțat meteorologii.  Atenționarea meteorologică a intrat în vigoare vineri, 22 februarie, la ora 14.00 și este valabilă până sâmbătă, 23 februarie, ora 16.00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×