Ce operații estetice are Gabriela Duban! Concurenta Survivor România a recunoscut de câte ori a apelat la un chirurg esteician

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 11:14
Ce operații estetice are Gabriela Duban! Concurenta Survivor România a recunoscut de câte ori a apelat la un chirurg esteician

Grațiela Duban a fost înzestrată de Mama Natură cu o siluetă de invidiat, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe concurenta show-ului „Survivor România” să apeleze la medicul estetician. Soția actorului Andrei Duban nu este deloc împotriva operațiilor estetice. 

Grațiela Duban are o singură operație estetică, la nivelul bustului

Frumoasa actriță Gabriela Duban arată impecabil și se poate mândri cu un corp de adolescentă pe care îl întreține intens la sală. Concurenta emisiunii „Survivor România” difuzată la Kanal D a ajuns în urmă cu câțiva ani în cabinetul medicul estetician pentru o intervenție chirurgicală de care nu avea neapărat nevoie.

Soția celebrului actor Andrei Duban a suferit o singură operație estetică în anul 2008 la nivelul bustului. Grațiela a mărturisit că nu are nimic împotriva intervențiilor chirurgicale, dar momentan nu-și mai dorește nimic, nici măcar injecții cu acid hialuronic.

„Nu sunt împotriva operațiilor estetice. Eu am o singură intervenție făcută la sâni, în 2008. La față nu mi-am făcut nimic, nici măcar injecții cu acid hialuronic”, a mărturisit vedeta pentru wowbiz.ro.

Motivul pentru care soția lui Andrei Duban și-a pus silicoane

Vedeta a mărturisit că este foarte mândră de intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în anii studenției. Grațiela Duban susține că a recurs la această operație estetică la insistențele colegelor și dintr-o oarecare inconștiență, nu pentru că ar fi avut neapărat nevoie.

Concurenta de la „Survivor România” a povestit că nu a avut nicio problemă cu silicoanele și chiar a reușit să-și alăpteze băiețelul pe care îl are împreună cu soțul ei Andrei Duban, Armin. Grațiela se gândește să mai ajungă pe mâna medicul estetician doar peste câțiva ani buni.

„Având în vedere că toate femeile ajung la o vârstă matură, când mai apare un rid sau una alta, sunt de acord cu operațiile estetice. Eu mi-am pus sâni, am alăptat, nu am avut probleme și chiar sunt mândră de achizițiile mele.

Mi-am pus pentru că alte colege de la facultate tocmai ce-și puseseră și erau atât de frumoși, dar atât de frumoși și mi-am dorit. Ele au insistat și m-au încurajat și oarecum și dintr-o inconștientă, am avut curaj și am zis hai să o fac și pe asta”, a spus actrița, relatează cancan.ro.

Grațiela Duban a povestit că nu dispunea de suma de 3.000 de euro pentru intervenția chirurgicală, dar în primăvara respectivă a primit un cadou neașteptat. Vedeta nu a dorit să spună de la cine a fost darul, însă a mărturisit că nu este vorba de un bărbat. „Nu sunt genul acela de femeie”, a spus blondina.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×