Ce onorarii primesc avocații angajați de Elena Udrea și Alina Bica. Sume extraordinare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 11:17
Ce onorarii primesc avocații angajați de Elena Udrea și Alina Bica. Sume extraordinare GALERIE FOTO
Ce salarii au avocații angajați de Elena Udrea și Alina Bica

Noi informații despre salariile spectaculoase ale avocaților ce le apără pe Elena Udrea și Alina Bica uimiesc pe toată lumea. Cele două femei se află în Costa Rica, în așteptarea judecații pentru apelul făcut de acestea. De la arestarea fostului ministru și al șefei DIICOT, presa este împânzită de informații despre cazul celor două.

Situația controversată a femeilor este departe de a fi sfârșită. Recent, s-au aflat onorariile primite de avocații care le apără în Costa Rica. Se pare că avocatul Elenei Udrea primește suma de 10.000 de dolari, iar cel al Alinei Bica, 15.000 de dolari.

Sumele pe care le primesc avocații Elenei Udrea și ai Alinei Bica

Fostul ministru și șefa DIICOT au fost arestate de pe străzile din San Jose. Acestea au fost reținute de oamenii legii din Costa Rica în momentul în care erau la o plimbare alături de copilul și iubitul Elenei Udrea. De atunci, fiica acesteia a rămas în grija lui Adrian Alexandrov și a mamei fostului ministru. Operațiunea a fost înfăptuită cu ajutorul agenților Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica, din cadrul Biroului Central Național-Interpol Costa Rica, dar și cu spijinul oficialilor Direcției de Infromații și Securitate Națională.

Cele două femei așteaptă ordinele Tribunalului Penal al Primului Circuir Judiciar din San Jose, urmând că procedurile legale să fie făcute. „Este o problemă de traducere. Din punctul meu de vedere, ambele au statut temporar de refugiat pe perioada de un an de zile şi se află în discuţia autorităţilor din Costa Rica cererea lor de a obţine statutul permanent de refugiat în Costa Rica. Statutul temporar ar trebui să expire în februarie anul viitor”, a declarat Veronel Rădulescu, avocat. Potrivit unor surse, cei care le apără în instanță pe Elena Udrea și Alina Bica primesc niște sume mari. Avocatul fostului ministru are onorariul de 10.000 de dolari, iar cel al Alinei Bica, 15.000.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×