Categorie: Autor:

Ce ne aduce Luna Nouă din Taur de pe 23 aprilie. Patru zodii vor avea sentimente ciudate

Luna Nouă din noaptea de 23 aprilie vine cu o încărcătură emoțională aparte pentru majoritatea semnelor zodiacale. Patru zodii, mai exact, vor trece prin tot felul de stări pe care cu greu și le vor putea explica.

Luna Nouă din Taur de pe 23 aprilie și efectele asupra zodiilor

Berbecii își vor face ordine în viață cu mai multă atenție. Sunt încurajați să încerce lucruri noi, poate chiar o carieră nouă. Au parte de un noroc chior din 23 aprilie încolo.

Taurii sunt puși pe gânduri, dar și pe fapte mari. Au niște senzații stranii în dimineața zilei de 23 aprilie, ca un fel de presentiment, însă apoi vor afla răspunsurile la dilemele lor.

Vărsătorii și Peștii trec prin schimbări amoroase profunde

Gemenii își vor da seama că trebuie să schimbe tactica cu oamenii din jur și că nu mai pot să își asume singurii toate responsabilitățile.

Racii și Leii sunt avantajați de Luna Nouă. Fenomenul astrologic vine ca un moment de respiro pentru ei. E o perioadă bună de acum înainte pentru a trece pe hârtie cele mai interesante planuri de viață.

Fecioarele sunt ușor debusolate și preferă să evite cât posibil discuțiile în contradictoriu cu oamenii din jurul lor. Luna Nouă le aduce stări de confuzie cu privire la relațiile lor de prietenie.

Balanțele se refugiază în sânul familiei, de unde nu vor mai ieși o bună bucată de vreme.

Scorpionii nu sunt foarte mulțumiți de cum evoluează lucrurile din viața lor, așa că vor face eforturi foarte mari să schimbe tot ce pot.

Săgetătorii intră sub protecție divină odată cu instalarea Lunii Noi în Taur în noaptea dintre 22 spre 23 aprilie.

Capricornilor li se arată răspunsurile unor întrebări pe care și le puneau de mai multă vreme. Devin mai spirituali, mai atașați de valori în care nu mai credeau de mult.

Vărsătorii și Peștii fac și ei schimbări, dar de natură sentimentală. Unii se despart, alții încep relații noi de la distanță.