Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte să devină vedetă. Jurata Bravo ai Stil a lucrat într-un domeniu în care se câștigă bani mulți

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/01/2020, 08:38
Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte să devină vedetă. Jurata Bravo ai Stil a lucrat într-un domeniu în care se câștigă bani mulți
Raluca Bădulescu a lucrat într-o corporație timp de 8 ani, dar nu i-a plăcut programul de lucru. Sursa foto: Instagram.com

Raluca Bădulescu (45 de ani) a devenit cunoscută după ce a început să semneze o rubrică de „prost sau bine îmbrăcat” într-o revistă de acum 16 ani, însă puțini știu care sunt studiile juratei „Bravo, ai stil! Celebrities!” sau domeniul în care a lucrat în trecut. 

Raluca Bădulescu a fost corporatistă timp de 8 ani

Raluca Bădulescu este excentrică, opulentă și greu de ignorat. Jurata show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!” de la Kanal D a mărturisit că nu a renunțat la stilul colorat nici pe vremea când lucra la birou. Frumosa blondină a lucrat timp de 8 ani într-o corporație unde câștiga extrem de mult, dar era nemulțumită de program. 

„Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine”, a povestit vedeta pentru viva.ro.

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ținute cu stil chiar și la costum

Raluca a fost mereu adepta schimbărilor de look și a povestit că nu a renunțat la stilul colorat și brățările imense nici pe vremea când lucra la birou și era nevoită să îmbrace costum. Vedeta a mărturisit că a renunțat la corporație din cauza programului care începea la ora 08:00 dimineața.

„Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a mai adăugat Raluca Bădulescu, potrivit sursei menționate.

Raluca Bădulescu s-a reinventat după ce a slăbit

Controversata Raluca Bădulescu nu visa în urmă cu câțiva ani să ajungă la 50 de kg, să poarte fuste mini și să arate ca un manechin, dar din cauza problemelor de sănătate a ajuns să recurgă la operația de micșorare a stomacului. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 5 ani, iar acum vedeta este tare mândră de silueta sa.

Jurata de la Kanal D a declarat după ce și-a îndepărtat 70% din stomac că a apelat la această operație pentru că ajunsese să cântărească în jur de 121 de kilograme și toate organele interne erau înecate în grăsime.

De asemenea, vedeta a mai adăugat că deși a reușit să dea jos peste 70 de kilograme nu a recurs la un regim drastic și a început să mânânce de mai multe ori pe zi, dar foarte puțin.

„Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viaţă pe care l-am învăţat de la dl. profesor Copăescu dupa operaţia de gastric sleeve: mese mici şi dese, cantităţi mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu aşa fac şi mănânc orice, însă doar cantităţi mici”, spunea Raluca în trecut, informează okmagazine.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×