Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac, de ziua lui: ”Te iubesc cum…”

Ciprian Postolache   
în Roxana Vancea
16/02/2019, 19:35
Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac, de ziua lui: ”Te iubesc cum…” GALERIE FOTO
Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac, de ziua lui ”Te iubesc cum…”

Roxana Vancea i-a transmis un mesaj superb lui Mihai Bendeac, de ziua lui: ”Te iubesc cum un copil grăsuț iubește prăjitura”, a fost mesajul romantic al fostei iubite a lui Mihai Bendeac. Roxana Vancea i-a trimis mesajul pe o rețea de socializare alături de o poză cu cei doi în pat. 

Mihai Bendeac a împlinit azi 36 de ani, dar actorul nu își serbează niciodată ziua. Bendeac consideră că ziua lui de naștere, 16 februarie, este o zi ca oricare alta. Actorul a mai spus că el nu suflă niciodată în lumânări și nu crede în dorințe. „NU sunt ateu! Din contră. Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viaţă m-a împins la întrebări şi căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică şi incontestabilă constantă)., a explicat Mihai Bendeac într-un mesaj.

Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac! La mulți ani, chiar dacă suntem prea senili să ne amintim de ziua de naștere a celorlați

Roxana Vancea i-a trimis un mesaj original lui Mihai Bendeac, de ziua lui! ”La mulți ani fericiți pentru cineva care sper că este încă prietenul meu chiar și atunci când suntem prea senili să ne amintim de ziua de naștere a celorlați! Te iubesc cum un copil grăsuț iubește prăjitura”, a fost mesajul Roxanei Vancea pentru fostul iubit, Mihai Bendeac.

”La mulți ani fericiți pentru cineva care sper că este încă prietenul meu chiar și atunci când suntem prea senili să ne amintim de ziua de naștere a celorlați! Te iubesc cum un copil grăsuț iubește prăjitura”, este mesajul Roxanei Vancea pentru Mihai Bendeac

„Happy bday to someone I hope is still my friend even when we’re too senile to remember each others birthdays. I love u like a fat kid loves cake”, i-a scris Roxana Vancea lui Mihai Bendeac în mesajul de ziua lui. Actorul a spus de mai multe ori că nu este ateu, dar nici prea credincios. „Mi-e milă de credincioşii ortodocşi. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o „greşeală” a cuiva… Aşa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piş pe ea. Sunt mai bun. Şi i-aş transmite că vreau neapărat în Iad. Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Şi de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă nişte copii..”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac de pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×