Ce merită să știi despre femeia și bărbatul Scorpion dacă vrei să îi cucerești. La cine ajungi mai greu

Dan Suta   
în Horoscop
13/05/2020, 15:29
Ce merită să știi despre femeia și bărbatul Scorpion dacă vrei să îi cucerești. La cine ajungi mai greu
Femeia și bărbatul Scorpion - caracteristici generale. Sursa foto: pixabay.com

Femeia și bărbatul Scorpion se joacă cu misterul. Le place să fie adulați, gratulați, să li se dea târcoale mereu. Unul dintre ei e mai ușor de abordat, celălalt de-a dreptul imposibil. Iată câteva caracteristici zodiacale interesante ale celor născuți sub acest semn de apă!

Femeia Scorpion – caracteristici generale

Femeia născută în zodia de apă Scorpion este mai ușor de abordat față de reprezentantul sexului puternic. Scorpioanele sunt mai maleabile și mai deschise la a cunoaște oameni noi, ba chiar mai carismatice și mai puțin pline de ifose cum sunt unii dintre bărbați.

E adevărat că le place să fie admirate, că sunt mereu în mijlocul atenției, însă o fac cu naturalețe și nu caută cu orice preț protagonismul.

Pot fi extrem de posesive în relații, însă depinde de partener. Nu acceptă bărbați mai frumoși și mai puternici decât ele, deci vor fi mereu în preajma unei persoane pe care să o considere cu o treaptă în inferioritate.

Bărbatul Scorpion – greu de abordat

Bărbații Scorpioni sunt grei de cap și niciodată nu vor recunoaște dacă greșesc. Așadar, poți să câștigi puncte în fața lor dacă îi aprobi și îi lauzi, dar se vor sătura și de asta și vor intra la bănuială că ai un interes ascuns.

Sunt greu de abordat pentru că le place să facă totul singuri. Chiar dacă sunt buni manipulatori și, în general, se folosesc de oamenii din jur pentru a-și atinge scopurile, de multe ori fără scrupule, sunt destul de individualiști în viața de zi cu zi.

Scorpionii sunt pasionali în relație și au tot felul de idei când vine vorba despre amor care pot fi spuse doar după o oră târzie din noapte.

Sunt destul de muncitori și, în general, se mulează într-o relație după nevoile partenerei, deci nu sunt chiar imposibili dacă vine vorba, de exemplu, de a împărți sarcinile fiecăruia în casă. În rest, sunt misterioși și sfidători.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×