Ce mașini conduce Constantin Enceanu în 2019. Un BMW și un Mercedes de peste 100.000 de euro

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/09/2019, 15:00
Ce mașini conduce Constantin Enceanu în 2019. Un BMW și un Mercedes de peste 100.000 de euro
Constantin Enceanu este un împătimit al mașinilor scumpe. Sursa foto; wowbiz.ro

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu este tare mândru de mașinile pe care le conduce. Artistul a dezvăluit că este un șofer prudent și a avut de-a lungul anilor numai accidente minore. Muzicianul are două autoturisme: un BMW X5 și un Mercedes E-Class. 

Ce autoturisme are cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați soliști de muzică populară din Oltenia. Solistul este un împătimit al mașinilor scumpe și puternice având în garaj un BMW X5 și un Mercedes E-Class 2017 cotat la aproximativ 60.000 de euro. Petrică Mâțu Stoian, unul dintre colegii de breaslă, este cel care l-a sfătuit pe Enceanu să-și cumpere Mercedes. Cele două autoturisme ale muzicianului costă peste 100.000 de euro.

Solistul are un BMW X5 și un Mercedes E-Class
Ce mașini conduce Constantin Enceanu și la ce valoare ajung acestea. Sursa foto: Youtube

Constantin Enceanu este o șofer împătimit și mai calcă uneori accelerația

Constantin Enceanu a mărturisit că după revoluție a avut un șofer care îl conducea la evenimente, dar când a văzut câți bani îi dă acestuia a decis să ia carnetul de șofer. Muzicianul are permis de conducere din 1996 și a avut de-a lungul timpului doar accidente minore. „Un porc mistreț a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar și pac, a vrut să facă o tamponare cu Enceanu. În rest, doar incidente minore”, a spus solistul.

Interpretul de muzică populară recunoaște că uneori mai calcă accelerația, dovadă fiind și amenzile de circulația pe care le-a primit de la polițiști. „Când sunt în criză de timp mai apăs accelerația. Aș fi un nesimțit să spun că merg doar legal. Am plătit câteva amenzi pentru viteză”, a mărturisit interpretul de muzică populară într-un interviu în urmă cu 2 ani.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×