Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu, candidatul la alegerile prezidențiale. Ca orice actor, merge cu stil. FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
14/10/2019, 17:34
Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu, candidatul la alegerile prezidențiale. Ca orice actor, merge cu stil. FOTO GALERIE FOTO
Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu. Sursa foto: stirileprotv.ro

Am aflat ce mașini are în garaj Mircea Diaconu, candidatul la alegerile prezidențiale! A făcut roluri mari la viața lui, pentru care va rămâne în istoria cinematografiei române, iar acum se pregătește pentru rolul vieții sale. După ce a căpătat experiență politică la Bruxelles, acolo unde a fost europarlamentar, Mircea Diaconu candidează acum la prima funcție în stat.

Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu

Se pare că actorul Mircea Diaconu este pasionat de mașini. Pare tipul de om care nu se lasă până nu dă de cap diferitelor probleme cu care se confruntă, chiar și în garaj. Diaconu are două mașini de suflet. Un Aro 10 și un Citroen foarte rar, unicat în România, după cum spune chiar el. Modelul se numește Mehari și a fost fabricat în anul 1970.

Mircea Diconu a spus că a muncit mult la acest Citroen și l-a desfăcut de nenumărate ori. L-a montat însă înapoi, deoarece iubește enorm mașina respectivă, pe care o are de 41 de ani. O știe chiar de mai mult timp decât își cunoaște soția, pe care a întâlnit-o în urmă cu 39 de ani.

Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu
Ce mașini are în garaj Mircea Diaconu. Sursa foto: promotor.ro

Citroen Mehari, o bijuterie

Actorul a acordat un mini-interviu publicației cancan.ro, în anul 2015, când a fost abordat într-o benzinărie, acolo unde s-a oprit să-și adape pasiunea galbenă, respectiv Aro 10!

„E cam ruginita. Nu merg numai cu asta. Este masina mea de suflet si ma mai deplasez si cu alte masini, care prind viteza, ca asta nu poate. Ea insasi este ceva iesit din comun. E a treia masina pe care o am, ARO 10 vreau sa spun. N-o detin de foarte multa vreme. Din 2008 o am pe asta. E a treia. Acum i-am pus si un motor un pic mai bun.

A castigat niste cai putere in plus si sunt o fiara pe sosea. O iubesc foarte mult. Dar repet, nu e singura mea masina. Mai am o masina, veche de 37 de ani. Cam tot genul asta, decapotabila, si e unica in Romania. Citroen Mehari, e o bijuterie. Pe aia, eu am facut-o, eu am desfacut-o de milioane de ori. Repet, de 37 de ani o am. Nu sunt normal. Veneam cu ea, dar nu are frane, n-avea rost sa deranjez populatia”, declara actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×