Ce mașină conduce Ioana Năstase, soția tenismenului Ilie Năstase. Cei doi s-ar fi separat de curând

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 18:15
Ce mașină conduce Ioana Năstase, soția tenismenului Ilie Năstase. Cei doi s-ar fi separat de curând GALERIE FOTO
Ce mașină conduce Ioana Năstase. Sursa foto: playtech.ro

Wow, ce mașină conduce Ioana Năstase, soția tenismenului Ilie Năstase de care focoasa brunetă a recunoscut că s-a separat recent. Așadar, posibil deja fosta soție a lui Ilie Năstase merge la shopping prin București într-un adevărat bolid de zeci de mii de euro!

Ce mașină conduce Ioana Năstase, soția tenismenului Ilie Năstase

Dacă atunci când a venit în Capitală conducea o mașină mai veche, acum Ioana Năstase merge cu un luxos Mercedes S class, fabricație 2018, care poate fi cumpărat de pe site-urile de specialitate cu prețuri cuprinse între 75 și 100 de mii de euro, în funcție de dotările acestuia. Limuzina a fost un cadou de la soțul ei, Ilie Năstase.

Ioana dă vina pe relația pe care soțul său o are cu celelalte foste soții. Cu toate acestea, bruneta a declarat recent că relația pe care o are cu soțul ei, Ilie Năstase, este normală. Se văd destul de des în oraș și vorbesc mult la telefon, însă, nu mai locuiesc sub același acoperiș.

Ce mașină conduce Ioana Năstase
Ce mașină conduce Ioana Năstase. Sursa foto: Facebook

Ioana a părăsit căminul conjugal și s-a mutat cu chirie

Ioana a părăsit căminul conjugal, respectiv vila superbă a fostului mare tenismen, și s-a mutat cu chirie într-un apartament de lux din zona de Nord a Capitalei. Intimitatea este foarte importantă pe Ioana Năstase, iar traiul cu fostele neveste ale lui Nasty o afectează enorm. De aceea a decis să se mute singură, unde are intimitate.

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie, când cei doi au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați. Ioana Năstase este a cincea soție a lui Ilie Năstase, iar fostul tenismen are 5 copii din mariajele anterioare. Și Ioana a mai fost măritată și are un băiat, care a făcut-o recent bunicuță.

Ce mașină conduce Ioana Năstase
Ce mașină conduce Ioana Năstase
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×