Ce mânâncă, de fapt, Oana Roman zi de zi. Rezultatele se văd în centimetri din talie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2019, 15:34
Ce mânâncă, de fapt, Oana Roman zi de zi. Rezultatele se văd în centimetri din talie GALERIE FOTO
Ce mananca Oana Roman

Oana Roman a spus ce mânâncă, de fapt, zi de zi, astfel încât a reușit să piardă serios în greutate, în ultima perioadă. Nimic nu părea să dea roade, niciun regim, nicio dietă minune, indiferent cât de drastică ar fi fost. Talia Oanei Roman nu dorea nici în ruptul capului să dea nici măcar un centimetru înapoi!

Oana Roman a spus ce mănâncă, de a slăbit 10 kilograme

Acum, organismul mondenei pare că trece prin schibări serioase și începe să își regleze întreg metabolismul. Fiica fostului premier Petre Roman trece printr-o transformare totală după ce meniul ei s-a transformat într-unul aproape vegetarian, recunoaște vedeta.

Oana Roman a slăbit și arată din ce în ce mai bine, iar vedeta a explicat ce anume face pentru a avea forma fizică apropiată de cea dorită. Încă nu a câștigat războiul, ci doar o bătălie, deoarece mai are Oana Roman a slăbit 10 kilograme în ultimul timp.

Ce mananca Oana Roman
Ce mananca Oana Roman, de a slabit 10 kilograme

Oana Roman face și remodelare corporală

Despre cum a reușit să scape de kilograme și ce anume face pentru a avea silueta dorită a oferit vedeta detalii într-un interviu pentru click.ro. „Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal”, a declarat Oana Roman.

Ea a mai explicat că a apelat inclusiv la tehnici de remodelare corporală. „Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în centimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mai spus ea.

Oana Roman este fiica fostului premier al țării, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta nu este singură la părinți. Mai are o soră pe nume Catinca Roman. Părinții Oanei Roman s-au căsătorit în 1974 și au divorțat în anul 2007. În vara anului 2014, Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță pe nume Maria Isabela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×