Ce lovitură pentru logodnicul Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a pierdut procesul

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/01/2019, 20:35
Ce lovitură pentru logodnicul Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a pierdut procesul

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a primit lovitura de grație într-un proces la Judecătoria Sectorului 1. Iubitul fostului ministru al Turismului a pierdut procesul cu firma, în care era unic asociat al „SC General Concept Activ SRL”, care are ca obiectiv de activitate portalurile web, administrarea paginilor de internet, prelucrarea daelor și alte activități conexe.

Alexandrv a dat în judecată două persoane fizice care ar fi fost „debitori” în procesul de „ordonanță de plată”, care s-a derulat la Judecătoria Sectorului 1. Procesul a început la 1 august 2018, iar acum instanța a dat verdictul.

Judecătoria Sectorului 1 a dat verdictul în cazul logodnicului Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a pierdut procesul

Ce lovitură pentru logodnicul Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a pierdut procesul
Ce lovitură pentru logodnicul Elenei Udrea! Adrian Alexandrov a pierdut procesul

„SC General Concept Activ SRL” a figurat drept creditor, iar Alexandrov era de părere că această firmă trebuie să recupereze niște bani. După o amânare a pronunțării deciziei judecătorești, pe 20 septembrie, Alexandrov primește lovitura, pe 5 octombrie 2018, când instanța a dat verdictul în defavoarei firmei logodnicului Elenei Udrea. „Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată. Respinge ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Elena Udrea s-a pozat de Revelion în Costa Rica, alături de Eva Maria, mama sa și logodnicul Adrian Alexandrov

Elena Udrea a petrecut Revelionul alături de familia sa. „Vă urez în noul an să aveți credința și puterea de a vă transforma dorințele în realitate! La mulți ani! La mulți ani și celor care iși serbează numele astăzi, de ziua Sfântului Vasile. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările cu ocazia aniversarii mele, în 26 decembrie! Mi-au făcut ziua minunata!”, le-a urat Elena Udrea românilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×