Ce lovitură pentru Andreea Esca! Vedeta de la Pro TV a fost dată în judecată

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 19:07
Ce lovitură pentru Andreea Esca! Vedeta de la Pro TV a fost dată în judecată
Andreea Esca a fost dată în judecată de un medic implicat într-un accident acum 7 ani. Sursa foto: Facebook.com

Andreea Esca a fost dată în judecată de un medic implicat într-un accident rutier în urmă cu aproximativ 7 ani. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV trebuie să se prezinte la finalul lunii ianuarie la Judecătoria Focșani. 

Știrista Andreea Esca, dată în judecată de un medic

În urmă cu aproape șapte ani medicul I.S. a fost implicat într-un accident rutier după ce a călcat un polițist de la circulație și a fugit de la fața locului. Cazul a fost intens mediatizat, doctorița ajungând în spatele gratiilor pentru o perioadă de 3 luni.

Medicul vrea să se redeschiză cazul și a dat în judecată mai mulți jurnaliști, printre care și Andreea Esca. Prezentatoarea a fost chemată în fața judecătorilor din Focșani unde trebuie să arate un document care să ateste articolele postate în mediul online care îl vizau pe medic. Ulterior, articolele au fost șterse.

Cazul, repus pe rol la cererea medicului implicat în accident

„Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei.

Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”, se arată în decizia magistraților, scrie spynews.ro.

Medicul a scăpat de închisoare din cauza problemelor psihice

Medicul în cauză a provocat un accident rutier în noaptea de 15 spre 16 iunie 2013 după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor din Ploiești. Femeia se afla la volanul mașinii personale și mergea pe A3 cu farurile stinse, pe contrasens și cu o viteză de peste 190 km/h.

Doctorița a acroșat un polițist și a plecat în trombă fiind urmărită de o mașină a Poliției. În cele din urmă medicul I.S. a ajuns pe mâna polițiștilor și a fost dus în Arestul de la Câmpina. În cele din urmă femeia a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava pentru că avea o stare de neliniște provocată cel mai probabil de alcool sau de droguri.

Medicul implicat în incident a scăpat de închisoare pe motiv că nu avea discernământ în momentul incidentului. Femeia a fost obligată să urmeze un tratament prescris de medicii psihiatri, iar procurorii au decis încetarea urmăririi penale.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×