Ce întâmplă la Insula iubirii, emisiunea de luni, 17 iunie. Ce cupluri s-au destrămat

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 14:50
Ce întâmplă la Insula iubirii, emisiunea de luni, 17 iunie. Ce cupluri s-au destrămat
Ediția de luni, 17 iunie, a emisiunii Insula Iubirii, se anunță de senzație

Luni seară, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 a programat o nouă ediție de senzație a emisiunii Insula Iubirii, producție cu care postul trustului Intact își propune să cucerească audiențele și în această vară.

Ce cupluri s-au destrămat la Insula Iubirii

Ajuns la sezonul cu numărul cinci, show-ul reușește să țină telespectatorii cu sufletele la gură, în special datorită ipostazelor în care sunt surprinși concurenții, dornici de a-și testa limitele și fidelitatea față de parteneri.

În episodul de astăzi, ispitele nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile. De altfel, actualul sezon a bifat deja unele dintre cele mai spectaculoase despărțiri din întreaga istorie a show-ului. Spre exemplu, lui Adrian i-au trebuit doar câteva ore pe insulă, pentru a-și înșela iubita, deși avea de gând să o ceară în căsătorie.

Sezonul cu numărul cinci al show-ului prezentat de Radu Vâlcan continuă
Sezonul cu numărul cinci al show-ului prezentat de Radu Vâlcan continuă

Trădările se țin lanț în show-ul Antenei 1

Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască” , a reacționat Diana, cu ochii în lacrimi, la aflarea veștii că ispita Maria a reușit să îl seducă pe iubitul său, într-un timp record.

Mai mult decât atât, Geanina va afla în această seară adevărul despre iubitul său Costas, imaginile în care bărbatul își exprimă sentimentele față de noua sa pasiune, determinând-o pe tânăra concurentă să ia o decizie radicală.

Ajută-mă să-mi tai brățara”, îi spune Geanina prezentatorului Radu Vâlcan, dezamăgită de acțiunile partenerului de viață, în absența sa. Există însă și concurente ceva mai îngăduitoare cu partenerii săi. În ciuda imaginilor cât se poate de compromițătoare, Gia continuă să-i acorde credit lui Bogdan, considerând că poate trece fără probleme peste scenele fierbinți în care a fost surprins iubitul său, sedus de una dintre ispite.

Hanellore s-a despărțit de iubit

Insula Iubirii continuă să producă efecte, chiar și după încheierea concursului. Spre exemplu, Hanellore, care a participat în sezonul cu numărul patru al show-ului, a decis să rupă orice fel de legătură cu Bogdan, în ciuda faptului că cei doi se căsătoriseră, nu cu multă vreme în urmă.

Emisiunea la care am fost (Insula iubirii, n. red.) nu este una care să salveze vreun cuplu, ci doar să îl distrugă. Așa s-a întâmplat și cu mine și cu Bogdan. Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi. Acum sunt singură, fericită și extrem de ocupată din punct de vedere profesional. Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii. Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleme, apăreau certuri permanent” , a mărturisit frumoasa blondină.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×