Ce înseamnă portalul 12.12? Semnificațiile spirituale pentru data de 12 decembrie

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 15:55
Ce înseamnă portalul 12.12? Semnificațiile spirituale pentru data de 12 decembrie GALERIE FOTO
Care sunt semnificațiile spirituale pentru portalul 12

Astăzi, 12 decembrie (12, 12), este o zi foarte importantă în numerologie, pentru cei pasionaţi de acest aspect. Conform specialiştilor, acest portal reprezintă întregul, completul, adică cele 12 luni din an, cele 12 semne zodiacale, iar acum această bulă este ilustrată prin finalul ciclului de 12 şi faptul de acum se ia de la capăt.

Asta înseamnă că acum suntem în a 12-a zi, din a 12-a lună a anului, făcând ca energia acestei zile să devină şi mai puternică. Acest portal deschide starea de conştienţă, având o vibraţie puternică, ce împinge spre evoluţie.

Semnificațiile spirituale pentru portalul 12.12

Data de 12 reprezintă combinaţia dintre cifra cea mai puternică, „1”, ce simbolizează numărul independenţei şi al individualităţii, alături de cifra 2, care reprezintă dorinţa de parteneriat, conectare şi unitate. Împreună, sunt cu atât mai speciale cu cât cifra 1 aduce înţelegere, iar 2 reprezintă dorinţa de a fi înconjurat şi de alte persoane. Iar acest portal de 12.12 reprezintă armonizarea energiilor de yin şi yang şi a celor masculine şi feminine.

Portalul 12.12, ziua cea mai importantă din acest an
Portalul 12.12, ziua cea mai importantă din acest an

Totodată, în numerologie, portalul 12.12 oferă energia schimbării în relaţii, iar persoanele încăpăţânate vor intra şi ele sub aceste energii informaţionale puternice. În orice relaţie, fie că este vorba de cea de cuplu, de cele cu colegii sau cu prietenii, combinaţia aceasta de 12.12 aduce un nou început, un nou focus.

Acest portal ne forţează să fim mai dinamici, să ne acceptăm pe noi înşine şi pe ceilalţi, amintind şi importanţa unor relaţii sănătoase, precum şi cea a acceptării şi a sprijinirii celorlalţi oameni din jur. Există şi o meditaţie 12.12, care te ajută să te descarci de energiicle negative puternice.

Numerologii averizează şi că visele care vin această zi pot fi profetice, de aceea se recomandă ca azi să spui rugăciuni şi să-ţi setezi intenţia în această noapte, dar şi să meditezi continuu şi să ai grijă de starea ta interioară.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×