Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit! Cele mai comune vise şi semnificaţia lor

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/10/2019, 12:47
Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit! Cele mai comune vise şi semnificaţia lor
Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit. Sursa foto: dreamgeek.ro

Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit! Visele nu sunt simple vise, ele ne arată ceea ce se petrece în viața noastră sau ceea ce urmează să se întâmple în ciața noatră. De asemenea, visele ne semnalizează anumite nevoi pe care le avem și situații care trebuie schimbate.

Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit

Cu toții am visat la un moment dat că suntem urmăriți. Fie că este vorba de un animal sau de un om, acest vis ne transmite mesaje puternice despre ce trebuie să facem în viața de zi cu zi. Avem nevoie de ceva sau ceva ce facem noi ne dăunează.

Atunci când visăm că suntem urmăriți sau că urmărim noi pe cineva, trebuie așezat într-un context. Dacă visul este înconjurat de o influenţă negativă înseamnă că este, de fapt, un semnal de trezire, în sensul de a face faţă unor îndoieli sau amintiri. La fel de bine, visul poate însemna că îţi reprimi unele sentimente.

Ce înseamnă atunci când visezi că urmărești pe cineva

Dacă visul în care eşti urmărit este pozitiv, asta îţi arată că trebuie să descoperi ce dorinţă te conduce în viaţă, spun specialiştii în descifrarea viselor. Dacă eşti urmărit în vis înseamnă că temerile şi îndoielile trebuie „rezolvate” pentru a-ţi identifica ţelurile și pentru a le putea atinge.

Multe interpretări sugerează că, la nivel spiritual, visul în care eşti urmărit îţi spune că a sosit momentul să te confrunţi cu propria identitate. În anii ’30, astfel de vise erau interpretate ca indicând căutarea libertăţii spirituale.

Astfel, dacă eşti femeie, urmărită de un bărbat în vis, trebuie să te întrebi cum ţi se pare că stai cu dragostea. Poţi sau nu controla propria viaţă amoroasă? În schimb, dacă eşti bărbat şi visezi că te ţii după cineva ar însemna că vei da peste o persoană agresivă în viaţa reală, iar sfatul ar fi să reacţionezi prompt pentru a-ţi atinge scopurile pe care ți le propui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×