Ce îl terorizează pe Cristi Borcea în închisoare! A recunoscut chiar el asta

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/02/2019, 13:49
Ce îl terorizează pe Cristi Borcea în închisoare! A recunoscut chiar el asta
Temerile lui Cristi Borcea în închisoare

Anul trecut, la începutul lunii iulie, Cristi Borcea primea în sfărșit o veste bună, după toate necazurile de care  avusese parte în ultima vreme. Fostul patron al clubului Dinamo București a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a ispășit o pedeapsă de patru ani și patru luni, în urma deja celebrului „Dosar al transferurilor”. Părea că soarele răsărise, din nou, și pe strada cunoscutului om de afaceri.

La scurtă vreme după eliberarea din închisoare, Cristi Borcea a vorbit deschis despre trăirile sale din perioada petrecută în spatele gratiilor, dar și despre condițiile din penitenciar. „Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme în mine pentru toată viaţa. Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii… Nimănui nu i-aş dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă, de pildă, să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în uşă ca să fugă şobolanii! Este pur și simplu cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine şi coşmarul te urmăreşte la fiecare pas”, mărturisea Cristi Borcea vara trecută.

Ce spunea Cristi Borcea despre perioada petrecută după gratii

Fostul acționar majoritar al „câinilor roșii” a recunoscut cu sinceritate că are fobie de șobolani, amintind totodată și un alt aspect care l-a terorizat pur și simplu de-a lungul perioadei petrecute în spatele gratiilor. Este vorba despre așteptarea de la dușuri și lipsa apei calde în majoritatea zilelor: „Eu nu am avut niciodată duș în cameră cum s-a spus. Eram două sute de oameni care stăteam la șase dușuri câte două ore pe zi și doar în două zile din săptămână aveam apă caldă” , a declarat Cristi Borcea, în iulie 2018, după ce a fost eliberat din închisoare.

O nouă condamnare umbrește fericirea lui Cristi Borcea
O nouă condamnare umbrește fericirea lui Cristi Borcea

Se spune că de ce ți-e frică nu scapi, astfel că Borcea va fi nevoit să-și înfrunte din nou temerile de după gratii. Omul de afaceri s-a întors în închisoare, după ce a primit o condamnare de 5 ani cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale. Vestea a picat cum nu se putea mai prost pentru Cristi Borcea, întrucât soția sa, Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni. Astfel, omul de afaceri va rata din nou momentul venirii pe lume a copiilor săi, după ce Valentina Pelinel a născut un băiețel în noiembrie 2016, perioadă în care Borcea executa pedeapsa dictată de judecători în celebrul dosar al transferurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×