Ce îi rezervă astrele fiicei Elenei Udrea: „Va fi o fire închisă.”

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/09/2018, 15:07
Ce îi rezervă astrele fiicei Elenei Udrea: „Va fi o fire închisă.” GALERIE FOTO
Ce au citi astrologii despre fetita abia venita pe lume a elenei udrea

Astrologii au dezvăluit ce spun astrele vizavi de fetița Elenei Udrea. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie, iar ora și ziua la care s-a născut influențează parcursul vieții, astfel, astrologii nu au stat pe gânduri și i-au analizat micuței viitorul. Aceștia au dezvăluit multe lucruri despre personalitatea fiicei vedetei. Se pare că Eva Maria va fi o persoană introvertită, cu o fire închisă.

Elena Udrea, refugiată politic, a născut-o pe micuța ei în Costa Rica. Copilul cuplului fostului ministru al Turismului și al fotomodelului Adrian Alexandrov s-a grăbit să vină pe lime, așa că s-a născut cu o lună și o săptămâna mai devreme decât data pusă de medici.

Fiica Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov va fi un copil inteligent, spun astrologii
Fiica Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov va fi un copil inteligent, spun astrologii

Astrologii au citit în astre pentru fiica Elenei Udrea

Cea mai controversată mămică a momentului a născut recent, pe 20 septembrie, lucru ce a atras atenția tuturor. Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov s-a născut ieri, la ora 5 dimineața în Costa Rica și ora 14:00 în România. Vestea fericiților părinți i-a cuprins și pe astrologi, astfel s-au gândit să îi analizeze viitorul citit în astre. Specialiștii au mărturisit că Eva Maria va fi un copil inteligent, ce va avea o gândire rațională și practică.

Cu toate acestea, micuța nu va beneficia de o personalitate expansivă, ci va fi introvertită și închisă. “Fetița este o Fecioară pură, cu Soarele în acest semn, dar și cu Mercur acolo. Un copil inteligent, ea va avea o extraordinară putere de analiză, va fi rațională și poate că toate instinctele ei umane o vor conduce spre ordine și disciplină, dar și pe aplicarea în practică a ideilor importante pe care le va avea ca adult.

Citește și: Elena Udrea a născut! Adrian Alexandrov a făcut primele declarații

Citește și: Nicolae Botgros are, la 65 de ani, o iubită mult mai tânără decât el

Va fi o fire închisă, deloc exteriorizată, care va încerca de-a lungul timpului să își dezvolte creativitatea și încrederea în sine într-un mod interiorizat, introvertit. Înțeleaptă și prudentă, părinții vor avea o importanță deosebită pentru ea”, a declarat Lorena, specialist în astrologie, pentru Click!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți pentru prima oară

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ieri, 20 septembrie, a venit pe lume mult așteptata fiică, Eva Maria. Micuța s-a născut grăbită, cu o lună și o săptămână înainte de termenul prognozat de medici. Acum blonda se bucură alături de logodnicul său, Adrian Alexandrov, de primul copil al lor. Cei doi au de gând să se căsătorească, dat fiind faptul că Elena a fost deja cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale chiar cu un an înainte. Fostul ministru al Turismului le-a spus jurnaliștilor că îi va chema la nuntă, atunci când va fi cazul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×