Ce i-ar fi zis Gheorghe Dincă soției sale, la percheziții: ”Toți copiii vor fi bine”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 10:09
Ce i-ar fi zis Gheorghe Dincă soției sale, la percheziții: ”Toți copiii vor fi bine”
Ce i-a transmis Dincă soției în momentul în care au început perchezițiile la locuința sa. Sursa foto: digi24.ro

Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, este în atenția publică din luna iulie după ce a mărturisit că a ucis două adolescente. Ancheta este departe de a fi finalizată curând, iar acum au ieșit la iveală informații despre primele zile ale investigației. Inculpatul și-a asigurat soția în momentul în care polițiștii au început perchezițiile în locuința din Caracal că totul va fi bine. 

Gheorghe Dincă i-a transmis soției că va avea grijă să fie bine toți copiii

Gheorghe Dincă a fost reținut de polițiști într-o zi de vineri, pe 26 iulie, după ce cu o zi înainte Alexandra Măceșanu sunase la serviciul de urgență 112 pentru a cere ajutor. La două zile după ce autoritățile au descins în locuința sa de pe strada Craiovei din orașul Caracal inculpatul a mărturisit că a răpit-o și ucis-o pe adolescenta de 15 ani. În plus, criminalul a mai adăugat o victimă pe listă, pe Luiza Melencu dispărută din luna aprilie.

În momentul în care polițiștii au început perchezițiile în locuința lui Dincă acesta și-a chemat soția și a asigurat-o că totul va fi bine. România TV a dezvăluit dialogul care a avut loc între inculpat și soție, Elena Dincă.

Gheorghe Dincă, către procuror: SĂ VINĂ DE URGENȚĂ SOȚIA!

Gheorghe Dincă, către soţie: SCOATE CÂINII DIN CURTE!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TOȚI COPIII VOT FI BINE, STAI LINIȘTITĂ!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TU SĂ TE OCUPI DE COPII!

Gheorghe Dincă, către soţie: VĂ IUBESC!

Soţia, către Gheorghe Dincă: AȘA VOI FACE!

Familia Dincă e protejată, familia Dincă e menajată, iar noi stăm cu durerea în suflet!”, a declarat bunicul Luizei după ce a apărut la TV dialogul dintre Gheorghe Dincă și consoarta sa.

Elena Dincă locuiește de ani buni în Italia
Elena Dincă, soția criminalului din Caracal, suspectă în cazul crimelor? Sursa foto: redactia.ro

Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată deocamdată

Avocatul familiei Luizei Melencu a mărturisit că Gheorghe Dincă a fost stârnit de parfumul celor două adolescente care i-au oferit inculpatului dorințe sexuale și criminale. Din păcate, inculpatul în crimele odioase de la Caracal nu poate fi trimis în judecată pentru presupusele crime pentru că nu sunt suficiente probe adunate.

„Nu cred că poate fi trimis în judecată pentru niciuna din presupusele fapte. Lucrurile par că s-au complicat și mai mult pentru anchetatorii care țin cu dinții de ceea ce spune Dincă, cu toate că e o ipoteză aberantă logic, juridic, răstoarnă pe dos legile fizicii, chimiei, apa este uscată și nu știu ce se mai poate inventă că să picăm pe schema lui Dincă în care din greșeală a dat o palmă, ambele au murit în același mod, e un băiat bun dar le-a fost milă și parfumul fețelor i-au stârnit dorințe sexuale și criminale”, a mărturisit Tonel Pop, potrivit a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×