Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu în singura discuție purtată cu acesta: “Veți fi omorâți”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/06/2019, 11:18
Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu în singura discuție purtată cu acesta: “Veți fi omorâți” GALERIE FOTO
Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu în singura discuție purtată cu acesta: “Veți fi omorâți”

S-a aflat ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu! De atunci, liderul comunist nu l-a mai chemat niciodată pe Arsenie Boca la palatul său, deoarece mesajul trasmis de acesta l-a cutremurat și l-a întristat pe loc pe cel mai puternic om din România, la acel moment!

Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu

Arsenie Boca a fost un preot special, iar acest lucru îl știau și comuniștii. Aceștia îl urmăreau îndeaproape. Cu toții au rămas șocați atunci când, deși se afla în închisoare, Arsenie Boca a fost văzut la înmormântarea mamei sale, la sute de kilometri distanță! Cazul a fost atent analizat de comuniști.

S-a mers în localitatea unde a avut loc înmormântarea, iar zeci de martori au spus că l-au văzut pe fiul răposatei stând la căpătâiul mamei sale. Era imposibil, deoarece Arsenie Boca se afla în temnițele comuniste, dar totuși s-a întâmplat.

Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu
Ce i-a dezvăluit Arsenie Boca lui Nicolae Ceaușescu, de nu l-a mai chemat niciodata la Palat

Arsenie Boca a știut când va muri

Incidentul acesta a ajuns și la urechile lui Nicolae Ceuașescu, care a aflat de Arsenie Boca și puterile sale, dar și de predicțiile făcute de acesta. Așadar, liderul comunist l-a chemat a el pe SFântul Ardealului și l-a întrebat: ”Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce știi?”, povestește Zoe Dăian, nepoata părintelui. Răspunsul, însă, l-a indispus teribil pe liderul comunist: „Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi”, i-a spus Arsenie Boca liderului comunist, potrivit playtech.ro.

Părintele a făcut o profeție și legată de România! „Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca și cand dai cămașa de pe tine și iei alta cămașă – numai Romania va face trecerea prin vărsare de sânge si vor muri mulți”, a spus părintele. Preotul a prezis că Ceaușescu va murit în ziua de Crăciun, iar că el însuși va muri cu 3 săptămâni înaintea lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×