Ce gafă a făcut Cristina Şişcanu la nunta Adelinei Pestriţu! Toţi au observat asta

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 17:40
Ce gafă a făcut Cristina Şişcanu la nunta Adelinei Pestriţu! Toţi au observat asta GALERIE FOTO
Cristina Șișcanu s-a îmbrăcat într-o rochie albă, ca mireasa. Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Șișcanu a atras privirile tuturor la nunta Adelinei Pestrițu, dar nu neapărat în mod pozitiv. Vedeta a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru una dintre ținute în mod deosebit. La cununia religioasă a ales o rochie albă și, după cum se știe, în alb se îmbracă de obicei mireasa. A plusat cu o ținută și mai elaborată, despre care cârcotașii spun că semăna cu o față de masă, de culoare galbenă de data aceasta pentru petrecerea de după ceremonia solemnă oficiată de preot.

Cristina Șișcanu a greșit culoarea

Noroc cu fetița ei, care a salvat situația. Aceasta a cucerit pe toată lumea. Petra purtat o rochiță roz și a fost membra familiei Ionescu-Șișcanu cel mai bine îmbrăcată, spun polițiștii modei. Mădălin Ionescu a fost unul dintre invitații de seamă ai Adelinei Pestrițu, mai ales că acesta a fost colegul ei de scenă la Kanal D, pe vremea când aceștia prezentau show-ul monden Wowbiz.

„Cam măriciă de tine”, „Prea lună”, „Nu e potrivită pentru nuntă, e aproape albă, ca rochia de mireasă”, „Nu îmi place rochia”, „Rochia e superbă, dar te dezavantajează”, „Nu te avantajează rochia”, „Ridicol să te îmbraci în rochie albă la o nuntă”, sunt câteva dintre comentariile acide pe care le-a primis Cristina Șișcanu după ce oamenii au văzut cum s-a îmbrăcat.

Adelina Pestrițu s-a măritat ieri cu Virgil Șteblea

cristina siscanu nunta adelina pestritu
Ținuta aleasă de Cristina Șișcanu pentru petrecerea de la nunta Adelinei. Sursa foto: libertatea.ro

Adelina Pestrițu s-a căsătorit ieri, pentru a doua oară, la 10 ani de la prima ei nuntă, cea cu Liviu Vârciu. Adelina a spus „Da” și în fața preotului și a ales să fie nevasta lui Virgil Șteblea, un cunoscut om de afaceri. Adelina a purtat două rochii: una pentru ceremonia religioasă și una pentru petrecere. Cele două creații au costat-o aproximativ 40.000 de euro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×