Ce frumoasă este Diana Sar, actrița din serialul „Vlad” de la Pro TV. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 14:39
Ce frumoasă este Diana Sar, actrița din serialul „Vlad” de la Pro TV. FOTO GALERIE FOTO
Ce frumoasa este Diana Sar, actrita din serialul „Vlad” de la Pro TV

Diana Sar, unul dintre personajele-cheie din serialul „Vlad”, o interprezează pe Roxana, sora mai mică a Elizei, fosta parteneră a lui Vlad. Tânăra actriță este persojanul cel mai inocent din cadrul anturajului, însă asta nu înseamnă că este și cel mai slab, ci dimpotrivă.

Diana Sar, actrița din serialul „Vlad” de la Pro TV

Roxana caută să se bucure pe cât posibil de viață, trăind cu teama că fiecare zi poate fi ultima. Entuziastă pentru tot ce primește, glumeață, romantică și altruită, s-ar zice că nici nu trebuie să depună efort pentru a o juca pe Roxana. Aceasta se implică în multe activități caritabile și se folosește de resursele și cunoscuții surorii sale mai mari pentru a ajuta cât mai mulți oameni. La un moment dat, tânăra își dă seama că trebuie să se ocupe și de viața sa sentimentală, astfel că vede în Vlad bărbatul visurilor ei, așa că devine motivul pentru care își continuă tratamentul.

În vârstă de 24 de ani, Diana Sar s-a reprofilat și a trecut de la muzică, atletism și modelling, la actorie. Într-un interviu oferit pentru libertatea.ro, actrița a povestit că: „Încă mai cânt la chitară. Din când în când. Mai rar. Ar fi trebuit să exersez mai des, dar am lăsat-o mai ușor. Am făcut 8 ani de chitară clasică. Poate o să aduc o dată chitara la filmări, nu neapărat aici la Snagov, dar o să le cânt”, a spus Diana.

Ce frumoasa este Diana Sar, actrita din serialul „Vlad” de la Pro TV. FOTO
Diana, unul dintre personajele-cheie din serialul „Vlad”, o interprezează pe Roxana

Actrița a trecut de la muzică, atletism și modelling la actorie

Bruneta a povestit și despre trecutul său: „Atletism de performanță am făcut până la 15 ani, când m-am apucat de modeling și nu am mai avut timp, dar încă fac sport. Adică sportul este cel mai important lucru pentru mine. Acum am geaca pe mine și nu mi se văd mușchii. Chiar am grijă la ceea ce mănânc.

Ce frumoasă este Diana Sar, actrita din serialul „Vlad” de la Pro TV. FOTO
În vârstă de 24 de ani, Diana Sar s-a reprofilat și a trecut de la cântăreață, sportivă de performanță și fotomodel, la actorie

Acum nu sunt la masă cu colegii mei pentru că eu am mâncat puțin mai devreme. Țin să mânânc cam la aceleași ore, pe la 13-14, și am venit cu pachețelul de acasă. Îmi gătesc singură. Îmi place mult să mănânc și să fac mult sport”, a spus actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×