Ce face Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile şi şefia PSD: “Nu am un serviciu, dar am mai multe oferte”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 21:25
Ce face Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile şi şefia PSD: “Nu am un serviciu, dar am mai multe oferte”
Ce face Viorica Dăncilă de când a pierdut ,alegerile şi şefia PSD. Sursa foto: sputnik.md

Viorica Dăncilă a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat cu ea după ce a pierdut alegerile prezidențiale, dar și președinția PSD. Fostul premier al României a recunoscut că momentan nu are nicio ocupație, dar are mai multe oferte.

Ce face Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile şi şefia PSD

Fostul candidat PSD la alegerile prezidențiale a vorbit cu Ion Cristoiu despre ce a însemnat pentru ea pierderea alegerilor și cum este tratată de colegii săi din PSD. A recunoscut că nu prea a mai fost căutată de cei din partidul său.

„Chiar după ce mi-am dat demisia, mă aşteptam ca mai mulţi colegi să telefoneze. Discuţii ca între colegi, dar aceste lucruri au fost şi în trecut şi vor fi şi de acum încolo. Când se observă că ai pierdut, rămân foarte puţini alături de mine.

”E adevărat că am făcut greşeli de exprimare”

Dar acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie. Sunt un om puternic şi mă aşteptam. Am văzut pe măsură ce se apropiau rezultatele (alegerilor prezidenţiale – n.r.)”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată, joi la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, dacă s-a simţit trădată de colegii din PSD.

Ea a adăugat că au fost şi oameni „cu caracter” care au rămas alături de ea, pentru care nu a contat funcţia pe care a deţinut-o.

„Da, au fost şi oameni care au rămas. Da, mă aşteptam să rămână, pentru că le ştiam caracterul şi ştiam că nu funcţia contează, ci caracterul lor. Omul rămâne. Mi-ar fi plăcut ca oamenii să mă judece după omul Viorica Dăncilă, nu după funcţia pe care am deţinut-o”, a conchis fostul lider al social-democraţilor.

Viorica Dăncilă a spus că s-a lucrat mult la imaginea ei de ”proastă”. ”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, la aţi oameni politici. Cred că fac şapte-opt greşeli de exprimare.

Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broşe. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli.

Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalţi lideri politici mai fac greşeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind de ce s-a creat această imagine cum că ar fi proastă.

Claudiu Manda a declarat că ”PSD nu va mai susține proști în funții publice, care să ne facă de râs”, iar Viorica Dăncilă s-a tulburat pe loc. Chiar a avut discuții pe această temă cu soția lui Claudiu Manda, cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care au asigurat-o că nu la ea s-a referit Claudiu Manda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×