Ce face acum Gheorghe Turda, la 5 luni distanță de despărțirea de Nicoleta Voicu

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 17:56
Ce face acum Gheorghe Turda, la 5 luni distanță de despărțirea de Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda spune că fosta sa iubită Nicoleta Voica era geloasă și îi verifica telefonul. Sursa foto: romaniaregional.ro

Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu (47 de ani) au avut o relație de dragoste cu năbădăi în ciuda diferenței de vârstă. După un an de relație cei doi interpreți de muzică populară s-au despărțit, unul dintre motive fiind gelozia. Acum, după despărțire Gheorghe Turda se pare că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. 

Gheorghe Turda nu ține cont de regimul alimentar impus de medici

Gheorghe Turda a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer de piele, boală cauzată de un neg de lângă ureche. Artistul a reușit să învingă boala fiind sprijinit și de fosta iubită Nicoleta Voica. Din păcate, boala se pare că a recidivat pentru că artistul nu a ținut cont de regimul alimentar strict impus de medici, iar prieteni apropiați au declarat că artistul uită să-și ia medicamentele, consumă slănină, vin sau pălincă, strict interzise.

„Este o recidivă, așa cum a declarat chiar el. Eu nu am făcut nicio declarație despre asta, de două luni. Dar, fiind vorba despre o recidivă, normal că nu e bine deloc. Ce m-a durut pe mine în tot acest timp este că el nu face nimic în acest sens. Ori nu conștientizează ori… nu știu, habar n-am… Eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, am tras semnale de alarmă! Poate lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le percep eu. Nu știu să vă spun. Dar, fiind omul drag din viața mea și fiindu-i alături, era normal să fac tot ce ține de mine sufletește”, a declarat Nicoleta Voicu pentru CANCAN.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voica s-au despărțit după un an de relație
Nicoleta Voica spune că Gheorghe Turda nu își ia medicamentele și boala sa de piele a recidivat. Sursa foto: protv.ro

Nicoleta Voica i-a fost alături artistului la bine și la rău

Nicoleta Voica și Gheorghe Turda au locuit împreună în aceeași casă, dar după despărțire artista și-a făcut bagajele și s-a mutat în aparatementul ei. Nicoleta Voica l-a acuzat pe muzician de neglijență și faptul că ea era mereu pe locul doi, în timp ce lumea era prioritară. În schimb, Gheorghe Turda spunea despre cântăreață că era geloasă și îi verifica telefonul, răspunzând la apelurile sale.

„I-am fost alături la bine şi la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru că domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom (n.r- cancer de piele). M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de când a făcut analizele şi până s-a tratat. Totul a durat aproape două luni şi i-am fost alături trup şi suflet”, a povestit Nicoleta Voicu, potrivit b1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×