Ce fac de Crăciun Carmen și Klaus Iohannis! Tradiția păstrată cu sfințenie pentru Sărbătorile de iarnă VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 11:59
Ce fac de Crăciun Carmen și Klaus Iohannis! Tradiția păstrată cu sfințenie pentru Sărbătorile de iarnă VIDEO
Carmen și Klaus Iohannis petrec sărbătorile de iarnă acasă, la Sibiu. Sursa foto: Facebook.com

De Crăciun toate drumurile duc acasă. Același lucru și l-au spus Carmen şi Klaus Iohannis care păstrează aceeași tradiție în fiecare an. Președintele României va petrece sărbătorile de iarnă, atât Nașterea Domnului Isus Hristos, cât și Anul Nou la Sibiu. 

Carmen și Klaus Iohannis petrece sărbătorile de iarnă acasă, la Sibiu

Președintele României Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, petrec în fiecare an sărbătorile de iarnă într-un loc unde se simt cel mai bine, acasă. Deja este o tradiție ca președintele țării și prima doamnă în stat să meargă la slujba de Crăciun la Sibiu.

Şeful statului şi soţia sa s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineţii la biserică. Prima Doamnă a adoptat o ţinută sobră, însă cuplul prezidenţial a părut foarte fericit. “Vă doresc tuturor Crăciun Fericit și Sărbători Fericite! La mulți ani!”, a spus şeful statului, la intrarea în biserică.

Tradiție de sărbători pentru șeful statului și soția sa, Carmen

Este deja o tradiție pentru președintele României și soția sa să se întoarcă cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Sibiu. Tradiția a început încă din anul 2016, iar de atunci șeful statului și Carmen Iohannis merg anual la slujba de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu.

Klaus și Carmen Iohannis frecventează adesea acest lăcaș de cult din Sibiu, nu numai în timpul sărbătorilor. Cuplul prezidențial merge la Biserică și în fiecare duminică.

Înainte de a petrece sărbătorile acasă, la Sibiu, președintele și soția sa obișnuiau să călătorească în străinătate.

Mesajul lui Klaus Iohannis, în prag de sărbători pentru toți românii

Klaus Iohannis vorbește în mesajul de Crăciun adresat românilor de pretutindeni despre unitate în jurul credinței, compasiune, solidaritate și generozitate față de ceilalți.

De asemenea, în mesajul video postat pe contul de Facebook, șeful statului le urează românilor „oriunde s-ar afla” tradiționala urare „Crăciun fericit!”

„Sărbătoarea Nașterii Domnului ne aduce pe toți mai aproape. Să ne reîncărcăm, așadar, cu bucuria de a fi împreună, uniți prin profunzimea compasiunii, solidarității și generozității față de ceilalți.

În spiritul Sfintelor Sărbători, să ne regăsim credința în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!”, a spus președintele, într-un mesaj video, în Ajunul Crăciunului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×