Ce crede Mircea Badea despre faptul că soţia sa, Carmen Brumă, pozează sexy: „Este foarte relaxat la capitolul acesta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 09:42
Ce crede Mircea Badea despre faptul că soţia sa, Carmen Brumă, pozează sexy: „Este foarte relaxat la capitolul acesta”
Mircea Badea nu e deranjat că soţia sa pozează sexy. Sursa foto: Facebook

Carmen Brumă încinge imaginaţia bărbaţilor cu fiecare fotografie sexy pe care o postează pe reţelele de socializare. Soţul său, Mircea Badea, nu se opune, ba din contră, el o fotografiază în cele mai sexy ipostaze.

Mircea Badea, de acord cu fotografiile sexy ale lui Carmen Brumă

Carmen Brumă este o prezenţă plăcută pe reţelele de socializare, mai ales când postează fotografii sexy. Mircea Badea este de acord cu postarea de fotografii sexy de către soţia sa. În plus, prezentatorul TV îi face soţiei sale cele mai multe dintre fotografiile sexy.

Carmen Brumă nu poate fi oprită nici de vremea rea de la postarea de poze sexy. Astfel, un ultim pictorial sexy a fost realizat chiar la munte, printre nămeţii de zăpadă. Soţia lui Mircea Badea şi-a etalat formele apetisante într-un body de culoare neagră, care îi scotea posteriorul în evidenţă.

Mircea Badea o pozează sexy pe Carmen Brumă

Vedeta TV a declarat că Mircea Badea este de acord cu postarea de fotografii sexy. În plus, Carmen Brumă spune că multe fotografii sunt făcute chiar de Mircea Badea.

Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă„, a povestit Carmen Brumă.

Carmen Brumă a mai spus că este mulţumită de ea cum arată, astfel că pozatul sexy vine de la sine. „Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp.

Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală„, a mai spus Carmen Brumă.

Pe de altă parte, Mircea Badea a luat poziţie faţă de ultimul scandal din showbiz. Bătaia primită de Daniela Crudu de la iubitul croat. ”Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici?

Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap.

Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?!

Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×