Ce contract are Mihaela Rădulescu la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Sală de fitness, în munţi

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
25/01/2019, 21:32
Ce contract are Mihaela Rădulescu la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Sală de fitness, în munţi GALERIE FOTO
Ce contract are Mihaela Rădulescu la emisiunea "Ferma", de la Pro TV. Sală de fitness, în munţi

Mihaela Rădulescu are un contract special la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. În acesta vedeta a specificat clar că trebuie să aibă sală de fitness, chiar dacă filmările zi de zi, timp de trei luni, au loc în creierii munților. Diva, care a lăsat emisiunea „Românii au talent”, se întoarce la PRO TV. Din 29 ianuarie, Mihaela Rădulescu va prezenta esmisiunea „Ferma”, sezonul patru, care se filmează în munți. Vezi mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu în noua postură, în galeria foto de mai sus!

Mihaela Rădulescu a povestit pentru cei de la Libertatea cum are loc viața de zi cu zi în noua postură. „În ce mă privește, nu există absolut nici o diferență de abordare între ‘Fermă’ și ‘Românii au talent’ eu sunt aceeași, îmi fac meseria cu aceeași tenacitate, doar am schimbat decorul, hainele și o parte din echipă. Ador să muncesc, iar un reality-show chiar nu mai prezentasem până acum. Cât despre stil, nu am renunțat la el,  dimpotrivă! Aveți acum ocazia să-mi vedeți și colecția de cizme și bocanci, după ce am tot venit pe tocuri. La fel și la ținute, veți fi uimiți, dar n-am renunțat la ce-mi place să port, la stilul care mă reprezintă.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

Mihaela Rădulescu are sală de fitness în munți! E primul lucru pe care diva l-a trecut în contractul cu Pro TV pentru a prezenta „Ferma”

Mihaela Rădulescu are un contract special a emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Ea a vrut sală de fitness în munţi, iar cei de la Pro TV i-au acceptat cererea. „Țin prea mult la sănătate și condiție fizică, așa că primul lucru pe care l-am cerut colegilor din PRO TV pentru cele 3 luni de muncă a fost amenajarea unei minisăli de sport pentru mine. S-au organizat imediat și am tot ce-mi trebuie. În fiecare dimineață, înainte de orice, îmi fac programul personal și apo viața e frumoasă, chiar și în condiții extreme.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, într-un moment de relaxare la filmările pentru „Ferma”

„Sunt 3 luni de muncă în care nu avem nici o zi liberă, se filmează zilnic. Am un partener grozav, mentorul concurenților, un specialist în tehnici de supraviețuire, provenit din lumea armatei, Cristi Bozgan. Avem fiecare altă treabă cu concurenții, dar facem și echipa în momentele-cheie. Nu a existat un astfel de personaj în nici o ‘Fermă’ până acum. Nu mi-am făcut planuri de plecare, dar am organizat venirea lui Ayan și a lui Felix aici, câteva zile, în fiecare luna.” 

Mihaela Rădulescu: Am trăit la casă cu curte, livadă, grădină de legume, flori, ba chiar și câteva găini

„N-am absolut nicio conexiune cu viața la sat, n-am avut pe nimeni în familie pe la țară. Dar am trăit în mijlocul orașului Piatra Neamț la casă cu curte, livadă, grădină de legume, flori, ba chiar și câteva găini, la un moment dat. Știu să fac mai orice într-o gospodărie, eram un copil foarte curios și muncitor, dar nu e cazul să aplic amintirile mele din copilărie… la „Ferma” de acum. Totul e așa de diferit față de ce va imaginați. Abia aștept să simțiți și voi noul început.”, a declarat Mihaela Rădulescu în interviul pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×