Ce cadouri să nu oferi de Moș Nicolae. Se spune că aduc ghinion și nefericire

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/12/2019, 15:55
Ce cadouri să nu oferi de Moș Nicolae. Se spune că aduc ghinion și nefericire
Lista cu cadouri pe care să nu le faci de Moș Nicolae. Sursa foto: milandesignagenda.com

Unele cadouri aduc ghinion, așa că e bine să eviți să le faci de Moș Nicolae. Înainte să mergi la shopping, ar fi bine să citești sfaturile și recomandările de mai jos!

Nu oferi ceasuri, perle sau oglinzi. Alte cadouri pe care să nu le faci de Moș Nicolae

Printre obiectele pe care nu e bine să le faci cadou de Moș Nicolae și nici să le accepți se numără ceasurile, batistele, perlele, oglinzile, figurinele de păsări, servietele, plantele, animalele de companie sau lănțișoarele cu cruciulițe.

Batistele prevestesc multe lacrimi, deci evită să le oferi cuiva ori să le accepți în dar. Indicat ar fi să le înlocuiești cu produse artizanale, cu obiecte de decorațiune handmade, dacă vrei să ieși cumva din tipar.

Servietele goale aduc sărăcie

Cruciulițele se dăruiesc doar la botez ori în preajma Paștelui, căci ele amintesc de răstignirea lui Iisus Hristos. În alte ocazii, precum de Sfântul Nicolae, ele aduc nenorociri.

Se spune că plantele sau animalele făcute cadou în această zi nu își vor găsi locul în noul lor mediu și vor fi extrem de triste, iar timpul lor spre moarte se va scurta considerabil.

Servietele sau lădițele, pușculițele ori portofelele nu trebuie oferite goale. E bine să pui măcar o monedă în ele. Dacă le oferi goale, persoana care le primește va sărăci.

Figurinele de păsări ori bibelourile, oricât ar fi ele de frumoase și potrivite într-o vitrină, vor aduce agitație și multă mâhnire.

Oglinzile, mai ales în casă nouă, aduc ghinion. Perlele reprezintă lacrimile nimfelor marine, așa că evită să aduci tristețe în viața cuiva de sărbători, scrie făsingur.info.

Ceasurile, în tradiția chineză, nu se oferă decât în ocazii foarte speciale, nicidecum de sărbători. Chinezii spun că ceasurile indică timpul pe care o persoană îl mai are de trăit.

Ai grijă, așadar, la ce cadourivei oferi de Moș Nicolae, pentru a nu răspândi ghinion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×