Ce cadou neașteptat au primit gemenii pe care Cristi Borcea îi are cu Mihaela

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
19/06/2019, 17:05
Ce cadou neașteptat au primit gemenii pe care Cristi Borcea îi are cu Mihaela
Gemenii pe care Cristi Borcea îi are cu prima soție, au împlinit 16 ani. Sursa foto:agentiadepresamondena.ro

Recent, gemenii pe care Cristea Borcea îi are cu Mihaela, prima sa soție, au împlinit frumoasa vârstă de 16 ani și, chiar dacă fostul acționar majoritar al echipei de fotbal Dinamo București se află după gratii, mama a avut grijă ca tinerii să aibă parte de o aniversare pe cinste.

Cadou neașteptat, primit de gemenii lui Cristi Borcea

Cu ajutorul unei bune prietene de familie, prima femeie din viața omului de afaceri a pus la cale o petrecere specială, pe una dintre mesele amenajate în aer liber, putând fi observate nu mai puțin de patru torturi. De remarcat este însă mesajul ce stătea scris pe cel mai mare dintre acestea.

Mai concret, pe o inimă roșie din glazură de ciocolată, au fost trecute numele tuturor copiilor omului de afaceri Cristi Borcea: Patrick, Angelo şi Melisa (cu Mihaela Borcea), Alex şi Gloria (cu Alina Vidican), Milan, Rania şi Indira (cu Valentina Pelinel), dar şi Caroline, fetiţa pe care fostul patron al „câinilor roșii”o are cu avocata Simona Voiculescu.

Mihaela Borcea s-a ocupat de organizarea petrecerii pentru gemenii săi și ai lui Cristi Borcea. Sursa foto:wowbiz.ro
Mihaela Borcea s-a ocupat de organizarea petrecerii pentru gemenii săi și ai lui Cristi Borcea. Sursa foto:wowbiz.ro

Borcea a lipsit și de la ziua fiului Valentinei Pelinel

Aflat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje, Cristi Borcea nu a putut lua parte nici la aniversarea primului său copil cu Valentina Pelinel, care a împlinit recent trei anișori.

Frumoasa mămică a avut grijă să-i pregătească o petrecere surpriză, transmițând ulterior și un mesaj emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare. „„La multi ani, sufletul meu!!” , a scris blondina pe contul personal de Facebook, postarea sa generând automat numeroase reacții și gânduri bune din partea internauților care îi urmăresc activitatea.

Milan nu este singurul copil pe care Cristi Borcea îl are cu Valentina Pelinel. În urmă cu două luni, vedeta a dat naștere unei perechi de gemeni și, chiar dacă nu a putut fi martor la fericitul eveniment, omul de afaceri i-a trimis soției sale, în dar, un imens buchet de trandafiri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×